AcasăActualitateNOI DETALII DESPRE CAZUL ESTEREI - Fostul preot suspectat de către polițiști...

NOI DETALII DESPRE CAZUL ESTEREI – Fostul preot suspectat de către polițiști ca fiind vinovatul, scos de pe lista de suspecți

spot_img

DISTRIBUIȚI

NOI DETALII DESPRE CAZUL ESTEREI A trecut o saptamana de la oribila crima petrecuta pe strada Electrolizei din Baia Mare. Nici pana acum autorul nu a fost identificat de anchetatori. Bajbaielile continua iar comunicarea cu jurnalistii si implicit cu comunitatea din Baia Mare este deficitara. Sa nu spunem mai mult. Se audiaza copii, martori, potentiali suspecti. Dar nimic concret. Noi va prezentam in cele ce urmeaza un document si un interviu acorsat jurnalistului Vasile Dale de către persoana care a fost primul si principalul suspect in acest caz: UN FOST PREOT DIN BAIA MARE.

Acesta sustine ca a fost audiat ore-ntregi la Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures, ca i s-au luat probe de ADN si ca a fost lasat sa plece. Acum se ascunde de frica oamenilor din zona. Se ascunde pentru ca se teme de viata lui. Mai mult, acesta sustine ca nu are nicio calitatea in dosarul crimei: NU ESTE NICI MARTOR, NICI SUSPECT!!!

Eu locuiesc de peste trei ani pe strada Electrolizei. Normal ca am fost vazut in zona, dar fac un pariu cu dumneavoastra: nu cred ca aveti curajul sa mergeti singur nici ziua in zona Combinatului, d’apoi noaptea! Eu le-am dat declaratii si amanunte la politisti, dar unele nu le-au luat in calcul. Cred ca daca nu umblau dupa cai verzi pe pereti, criminalul era demult prins!

M-au tinut marti de la orele 18 la orele 22 la audieri. Mi s-au luat declaratii, amprente, probe, iar noaptea la 22 mi-au spus ca pot sa plec, dar sa nu ma duc acasa ca ma omoara tiganii. Deci eu am stat zile intregi ascuns de tigani, nu de politie! Am tot solicitat sprjinul politie ca sa pot merge acasa dar nu mi-au oferit nicio protectie. Nicio institutie publica, nicio televiziune, niciun jurnalist nu mai spune ca eu nu am nicio vina iar acest lucru se numeste punerea vietii mele in pericol. Procurorul mi-a trimis o adresa ca nu sunt suspect iar acest lucru ar trebui ca oamenii sa il stie prin intermediul dumneavoastra. Acum m-am dus singur acasa, dar stau cu frica in spate. Sunt convins ca nici dumneavoastra nu o sa dati la tv, nici in presa ca preotul nu este vinovat. Va plac doar stirile de senzatie ca sa aveti audienta” a spus acesta.

De asemenea, procurorii care se ocupă de caz au declarat pentru presa centrală că vinovat pentru crimă este o persoană cunoscută victimei. Aceștia au declarat că fetiță nu a fost răpită și, prin urmare, a fost dusă la locul faptei de către o persoană cunoscută, în care avea încredere.

Sursă info și foto: Vasile Dale

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA