spot_img
AcasăActualitate112NOI DESCOPERIRI – Detalii despre moartea violentă a adolescentului găsit în șanț,...

NOI DESCOPERIRI – Detalii despre moartea violentă a adolescentului găsit în șanț, în Vrancea

DISTRIBUIȚI

NOI DESCOPERIRI  Un adolescent de 16 ani din Vrancea a fost găsit mort, sâmbătă, într-un şanţ, primele indicii ale anchetatorilor arătând că a avut parte de o moarte violentă. Puștiul a murit, confirm primelor date oferite de anchetă, în urma loviturilor aplicate de un tânăr de 19 ani, Alexandru Cosmin R., din satul Argea, aceeași comună. Acesta din urmă a fost reținut și arestat preventiv în aceeași zi, sub acuzația de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Oamenii legii au stabilit că victima a fost atacată vineri seara, în jurul orei 22.30, în timp ce se afla pe stradă, iar trupul neînsuflețit al acesteia a fost găsit abia sâmbătă dimineață, în jurul orei 7.00. Anchetatorii au stabilit, scrie Monitorul de Vrancea, că între victimă și autor, cunoscut în localitate ca fiind scandalagiu și că a mai avut probleme cu legea, există un conflict mai vechi, acesta din urmă urmărindu-l pe băiatul de 16 ani de mai multe ori cu scopul de a-i aplica o corecție și de a-i arăta „cine face legea”.

Din anchetă a rezultat că în seara zilei de vineri, suspectul se afla într-o mașină, șoferul acesteia având intenția să meargă la o stație peco să alimenteze. În momentul în care mașina a trecut pe lângă adolescentul de 16 ani, care mergea pe stradă, fiind însoțit, suspectul i-ar fi cerut șoferului să oprească, spunându-i că vrea să discute cu cineva. Întrucât mașina trecuse de adolescent, șoferul a întors autoturismul, pe care l-a oprit apoi în dreptul lui Gabriel M. Principalul suspect a coborât, moment în care băiatul de 16 ani a luat-o la fugă, știind că va fi bătut. A fost prins de inculpat, care l-a lovit cu pumnii în spate.

Decesul adolescentului a survenit ca urmare a unei leziuni la coloana cervicală ce a dus la crearea unui hematom la nivelul creierului.

Trupul neînsuflețit a fost găsit de o femeie, care își ducea vaca la păscut. În momentul în care animalul a ajuns în dreptul șanțului în care se afla cadavrul, nu a vrut să meargă mai departe. Femeia s-a uitat spre șanț, unde a văzut trupul neînsuflețit al băiatului.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA