AcasăLifestyleMondenNOI DECLARAȚII – Brad Pitt lansează bomba. Ce spune acesta că le...

NOI DECLARAȚII – Brad Pitt lansează bomba. Ce spune acesta că le face Angelina Jolie copiilor

DISTRIBUIȚI

NOI DECLARAȚII  Brad Pitt a acuzat-o pe Angelina Jolie că expune viața privată a copiilor lor și i-a cerut judecătorului să secretizeze detaliile privitoare la aceștia în cadrul procesului de divorț, extrem de mediatizat, de soția sa.

Avocații lui Pitt (52 de ani) afirmă că actrița, care a intentat divorț în luna septembrie, nu este interesată suficient de bunăstarea copiilor cuplului și susțin că echipa legală a acesteia tinde să îi denigreze public pe copii — potrivit unei moțiuni depuse miercuri la o instanță din Los Angeles, potrivit Evz.ro.

Echipa actorului argumentează că vedeta din „Maleficent” a încălcat în special un acord privind protecția vieții private a celor șase copii, cu vârste cuprinse între 8 și 15 ani, dezvăluind numele psihoterapeuților consultați de către familia lor.

Jolie, care dorește divorțul de actor, pe motiv de „diferențe ireconciliabile”, a cerut custodia completă a copiilor, în timp ce actorul își dorește custodia comună.

Pitt a primit până în prezent permisiunea de a-și vizita copiii, dintre care trei au fost adoptați, doar sub supravegherea un terapeut, în cadrul unui acord de custodie temporară.

O audiere care analizează moțiunea depusă de Brad Pitt a fost fixată pentru data de 17 ianuarie.

 

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA