AcasăNews AlertNOI CURSURI CEFO MARAMUREȘ | Subvenție acordată tinerilor ce optează pentru cursul...

NOI CURSURI CEFO MARAMUREȘ | Subvenție acordată tinerilor ce optează pentru cursul de lucrător comercial

DISTRIBUIȚI

Dacă ești tânăr și în căutarea unui job, atunci ai ajuns la locul potrivit. CEFO – Centrul de formare oferă cursul de formare profesională lucrător comercial pentru tinerii care sunt în căutarea unei oportunități de angajare.

Te poți înscrie pe www.cefo.ro/neets dacă îndeplinești condițiile de participare, adică ai între 16 -30 ani, ai absolvit minim 8 clase, în prezent nu mai ești elev sau student și nu ai un loc de muncă, atunci te poți înscrie la acest curs și îți poți începe cariera în domeniul comerțului.

Lucrătorul comercial este o meserie căutată de companiile care activează în diverse domenii, de la retail la servicii sau producție. Prin urmare, acest curs de formare profesională îți poate oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a-ți începe cariera în domeniul comerțului. Diplomele acreditate oferite de Ministerul Muncii și Ministerul Educației naționale îți vor deschide noi oportunități de angajare și îți vor ajuta să avansezi în carieră.

Pe lângă beneficiile de a avea acces la subvenția de 1800 lei, vei fi pregătit pentru o varietate de posturi în domeniul comerțului, cum ar fi vânzător, casier, stocar, recepționer, sau alte poziții similare. Cursul de formare îți va oferi abilități esențiale, cum ar fi abilități de comunicare, abilități de organizare și gestionare a timpului, cunoștințe de management al stocurilor, de baze de date și software de gestiune comercială.

Nu-ți pierde oportunitatea de a-ți începe cariera în domeniul comerțului. Înscrie-te astăzi la cursul de formare profesională lucrător comercial oferit de CEFO – Centrul de formare și începe o nouă etapă în viața ta! Înscrierile se fac pe www.cefo.ro/neets

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA