AcasăAdministrațieNO COMMENT - Interimarul Rob a interzis prezența consilierilor locali la o...

NO COMMENT – Interimarul Rob a interzis prezența consilierilor locali la o conferință în incinta Primăriei (încă, instituție publică!)

DISTRIBUIȚI

 

NO COMMENT Vicele cu atribuții de primar interimar, Marinel Rob, a convocat pentru astăzi, 23 februarie, o întâlnire cu reprezentanții mass-media. Acesta a dorit să facă referiri legate de proiectul de buget al municipiului Baia Mare.

NO COMMENT Având în vedere că subiectul era unul de interes major pentru comunitate, la întâlnire au dorit să participe și câțiva dintre aleșii băimăreni. Doar că acestora li s-a refuzat accesul în sală de conferințe.

Dorel Mureșan este unul dintre consilierii locali care nu au fost lăsați să participe la întâlnirea cu mass-media.

„Mi s-a spus că sunt probleme legate de executiv și că nu pot participa pentru a nu se interpreta că ar exista presiuni”, a spus consilierul local Dorel Mureșan.

Cu toate că se cunoștea faptul că aleșii locali și-au exprimat intenția de a participa la întâlnire, interimarul a declarat în fața reprezentanților mass-media că nu este adevărat acest aspect și că afirmațiile executivului sunt cele adevărate și care nu produc diversiune.

Cert este că întreaga întâlnire cu mass-media s-a desfășurat sub paza și protecția polițiștilor locali.

În timp ce doi dintre oamenii lui Gheorghe Perian se aflau în incinta sălii, alți patru păzeau intrarea către sala mică, situată la parterul Primăriei Baia Mare.

Se pare că, probabil de frica cetățenilor revoltați de mizeria pe care nu o curăță autoritatea locală, interimarul este… păzit în permanență de polițiștii locali.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA