spot_img
AcasăEvenimentNINSOARE: Sase unitati de invatamant inchise din cauza zapezii din Cavnic. 600...

NINSOARE: Sase unitati de invatamant inchise din cauza zapezii din Cavnic. 600 de copii afectati (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Iarna in toata regula in Maramures. Sase unitati de invatamant din Cavnic au fost inchise din cauza ninsorilor abundente. Decizia de suspendare a cursurilor, pentru ziua de astazi, 12 ianuarie, a fost luata duminica dupa-amiaza, in cadrul Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta. 
Primarul Alexandru Dragos a declarat ca sunt inchise atat Colegiul Economic „Pintea Viteazul”, cat si doua scoli gimnaziale, doua gradinite si un camin pentru copii.
“In momentul de fata sunt inchise sase unitati, respectiv liceul, doua scoli, doua gradinite si un camin. La noi, ieri, codul galben a inceput de la ora 11.00, cu ninsori abundente, care au continuat pana seara tarziu. Duminica dupa-amiaza s-a intalnit Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta, unde printre alte masuri pe care le-am discutat si le-am luat a fost si aceasta masura de inchidere pentru o zi a orelor, de suspendare a cursurilor”, a declarat Alexandru Dragos.
Edilul din Cavnic a marturisit ca ninsoarea abundenta a facut, practic, imposibila deszapezirea intregului oras.
“Acest lucru s-a datorat faptului ca zapada abudenta ne-a impiedicat sa facem, cu cele sase utilaje pe care le avem, o deszapezire normala, asa cum am facut pana acum in orasul Cavnic. Tocmai de aceea s-a luat masura suspendarii orelor”, a adaugat Alexandru Dragos.
Chiar daca si astazi la Cavnic ninge in continuare, primarul spune ca cei mici vor reveni in scoli si gradinite incepand de maine.
Tania Purcaru, eMM.ro.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA