AcasăActualitateSocialNINSOARE: DESZAPEZIRE - 70 de tone de sare au imprastiat 21 de...

NINSOARE: DESZAPEZIRE – 70 de tone de sare au imprastiat 21 de utilaje pe strazile din Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Administrația Publică Locală a Municipiului Baia Mare, prin societatea care se ocupă de deszăpezire, a intervenit pe toată raza orașului pentru eliminarea efectelor ninsorii.
Încă de la prima oră a dimineții zilei de 22 decembrie, Administrația Publică Locală a Municipiului Baia Mare, prin societatea care se ocupă de gestionarea serviciilor de deszăpezire, a acționat pe raza orașului cu 21 de utilaje. au fost utilizate 70 de tone de sare.
Utilajele au intervenit pe arterele principale, în sensurile giratorii, dar și în cartiere, o atenție specială fiind acordată zonelor Firiza și Ferneziu, unde ninge abundent. S-a intervenit pentru îndepărtarea zăpezii cu lama pe următoarele artere: Bd. Unirii, Bd. Decebal, Bd. Republicii, Bd. București, Bd. Independenței și Bd. Traian. S-a acordat o atenție deosebită pentru deszăpezirea sensurilor giratorii situate pe străzile: Mihai Eminescu, Grănicerilor, Vasile Alecsandri, Jandarmeriei, Progresului, Culturii, Pășunii, Gării, Electrolizei, Mărgeanului, Horea, Luminișului, Minerilor, Podul Viilor, Podul Industriei, Gh. Șincai, Andrei Mureșanu, G. Coșbuc, Victoriei, Iuliu Maniu, Vasile Lucaciu, Victor Babeș, 8 Martie, Barajului, Lunci, Valea Neagra, respectiv în cartierele Firiza și Ferneziu.
S-a actionat cu utilaje pentru îndepartarea zăpezii depuse în stațiile de troleibuz și autobuz. S-a intervenit manual pentru deszăpezirea trecerilor de pietoni, respectiv zona pietonală de pe podurile din municipiu (Decebal, Bd.Republicii, Bd. Unirii, Culturii, Viilor și Industriei). S-au efectuat lucrări manuale de îndepărtare a zăpezii pe partea pietonală în stațiile de troleibuz și autobuz din oraș. S-a intervenit pentru asigurarea scurgerii apei rezultate din topirea zăpezii în zona podurilor și a trecerilor de pietoni, respectiv curățarea gurilor de canalizare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA