AcasăEvenimentNINGE ÎN MARAMUREȘ - Vezi care este starea drumurilor din județ la...

NINGE ÎN MARAMUREȘ – Vezi care este starea drumurilor din județ la această oră

spot_img

DISTRIBUIȚI

NINGE ÎN MARAMUREȘ Circulatia rutiera pe sectoarele de drumurile nationale se desfasoara in zonele de ses si de deal in conditii normale. Nu au fost semnalate probleme sau blocaje in trafic.

La aceasta ora, ninge slab in Pasul Gutai, intre km 20 si km 32. De asemenea, ninge in Pasul Prislop, intre km 156 si km 180. Pe Dealul Stefanitei cad precipitatii sub forma de lapovita. Atentie soferi! Pe DN 18, in Pasul Prislop, vizibilitatea este redusa de ceata, respectiv ninsoare viscolita, sub 80 de metri, intre km 170 si km 180. Vantul prezinta intensificari cu viteze de pana la 40 km/h.

Carosabilul sectoarelor de drumuri nationale este umed in zonele de ses si de deal. In varful Pasului Gutai exista pe partea carosabila zapada depusa. In Pasul Prislop, intre km 176 si km 180, stratul de zapada framantata depus pe partea carosabila masoara pana la 1 cm. Angajatii sectiei de drumuri nationale au intervenit cu utilaje si au imprastiat 1,5 tone sare in Pasul Prislop, respect o tona de sare pe Dealul Stefanitei.

Informații furnizate de Instituția Prefectului Județul Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA