AcasăActualitateSocialNicolae Bud, „singurul parlamentar care ne caută”

Nicolae Bud, „singurul parlamentar care ne caută”

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 24 martie, la Şcoala cu clasele I-VIII din Mireşu Mare, a avut loc lansarea unui proiect pentru prevenirea abandonului şcolar, intitulat „Şcoala de după Şcoală”.
Condus de Emilia Pop, proiectul include o serie de activităţi: „Carte frumoasă, cinste cui te-a scris…”, „O rază de iubire”, „Punţi către inimile celorlalţi”, „Mesagerul verde”, „Să cunoaştem şi să ne respectăm valorile şi tradiţiile”, „Aflaţi şi voi”.
Sâmbăta aceasta, 31 martie, la Nistru, a avut loc lansarea unui alt proiect, intitulat „O şansă pentru fiecare”. Condus de dir. adj. Carmen Ulici, proiectul îşi propune să ofere copiilor săraci o alternativă de petrecere a timpului liber şi o dezvoltare a competenţelor civice, antreprenoriale şi de cercetare. Activităţile cuprinse vor fi: „Să ne organizăm”, „Împreună vom reuşi”, „Să nu ne uităm tradiţiile”, „Ce ştim despre…” şi înfiinţarea unei trupe de teatru.

Proiectele, a căror durată este de 8 luni, au fost realizate cu sprijinul Fundaţiei Centrul Educaţia 2000+, în cadrul proiectului „Parteneriat pentru educaţie! Granturi pentru şcoli în dificultate!”, finanţat de Fundaţia Soros România prin programul Fondul de Urgenţă.

Dr. ing. Nicolae Bud, deputatul Colegiului Codru – Chioar în Parlamentul României, a fost prezent la cele două lansări de proiecte, atent, şi de această dată, la posibilele nevoi ale celor două unităţi de învăţământ. De asemenea, parlamentarul şi-a oferit sprijinul pentru finalizarea lucrărilor de la Nistru, unde o nouă clădire pentru şcoală este în construcţie.
Nicolae Bud rămâne la fel, mereu prezent acolo unde este nevoie de o mână de ajutor. „Este unicul parlamentar care ne caută pe toată durata mandatului. Ceilalți vin doar în campania electorală, să vadă de unde mai pot aduna voturi, după care uită de noi”, a menţionat Anton Ardelean, primarul orașului Tăuții Măgherăuș.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA