Acasă Eveniment Nici leru nu mai este ler! Ștefan Hrușcă, două concerte amânate și...

Nici leru nu mai este ler! Ștefan Hrușcă, două concerte amânate și o plângere la Poliție!

DISTRIBUIȚI

Dupa ani buni in care a sustinut concerte de Sarbatori cu salile pline, Stefan Hrusca a inceput sa nu mai fie pe placul publicului. Cel putin asa reiesea dupa numarul foarte mic de bilete vandute la Ploiesti si Campina.

Contactat de cancan.ro, impresarul artistului spune ca motivul pentru care nu s-au vandut biletele a fost altul si nu dezinteresul publicului. “Intrebati-l pe organizator care e motivul”, a spus reprezentantul lui Stefan Hrusca.
Directorul Casei de Cultura Campina, Florin Dochia, a facut insa “lumina” in acest caz. “Echipa de organizare a concertului lui Stefan Hrusca a lipit afisele peste cele electorale, ceea ce a provocat scandal. Au fost chemati imediat sa le dezlipeasca si li s-a facut si plangere la Politie pentru ca este interzis sa lipesti afise peste cele existente deja. E posibil ca oamenii sa nu fi stiut despre concert, intrucat echipele de campanie ale politicienilor nu le-au lasat sa stea prea mult”, spune Dochia.

Una peste alta, insa, oamenii spun ca pretul, de 40 si 50 de lei pe un bilet, e cam mare in contextual in care repertoriul este neschimbat de câțiva ani. Din ce în ce mai mulți români îi reproșează maramureșeanului stabilit în Canada faptul că stă tot anul acolo, iar în decembrie vine acasă să-și umple conturile. Prețurile fixate pentru concerte sunt exagerate, mai ales că publicul țintă sunt pensionarii și copiii.

Să dai 50 de lei pentru un spectacol repetat ani în șir, până la saturație, e cam nepotrivit în condițiile în care pensia medie în România nu trece de 700 de lei. Ieudeanul nostru ar trebui să știe că sărbătorile vin și aici, în România, unde majoritatea oamenilor fac eforturi deosebite ca să pună ceva pe masă.

Reamintim că Ștefan Hrușcă va colinda duminică, 9 decembrie în Baia Mare, la Gold Plazza.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA