AcasăNews AlertNEWS ALERT! PE SURSE – Florin Tătaru (PSD) a mobilizat Inspectoratul Școlar...

NEWS ALERT! PE SURSE – Florin Tătaru (PSD) a mobilizat Inspectoratul Școlar Maramureș să adune voturile lipsă pentru depunerea candidaturii! Mama vitregă, Delia Ardelean, a mobilizat inspectorii să meargă cu liste electorale la școlile din Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Speriat probabil că va rămâne fără candidatura depusă la Biroul Electoral din cauza lipsei de semnături necesare legal, deputatul Florin Tătaru, candidatul PSD la Primăria Baia Mare, şi-a „activat” rudele şi le-a cerut de urgenţă să-i adune diferenţa de semnături. Şi unde decât în cele două instituţii unde rude de-ale lui Tătaru sunt bine înfipte şi unde sunt zeci de angajaţi care başca mai au şi ele rude la rândul lor: Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Maramureș. 

Dacă la muncă este cumnatul lui Tătaru director, iar adjuncta social democrată Maria Bondari, susţinătoare înveterată a lui Tătaru, la învăţământ este chiar mama lui vitregă, Delia Ardelean.

Surse din cadrul ISJ spun că timp de două zile, respectiv joi şi vineri, Florin Tătaru şi-a făcut „veacul” pe la ISJ Maramureş. Nu s-a dus la instituţia de învăţământ să ia ore de dicţie, oratorie sau limba română, deşi nici acestea nu i-ar strica, ci să inventarieze nume şi liste cu angajaţii din sistem care i-ar putea semna pe listele goale.
Screen Shot 2016-04-22 at 21.28.48

„Şi joi şi vineri Tătaru a stat la ISJ în birou ba la Delia Ardelean, ba la Ana Moldovan, şi au pus ţara la cale. Apoi Natalia Fornvald, Carmen Ulici, Camelia Bogdan au fost trimise în şcoli să adune semnături cu listele în alb”, au precizat surse din ISJ sub protecţia anonimatului.

Aceleaşi surse au mai precizat că „Delia Ardelean îşi datorează funcţia de inspector şcolar general adjunct chiar fiului vitreg care, la acea vreme a tras sforile necesare să fie înfiinţat al treilea post de adjunct.

Aproape la fel s-au petrecut lucrurile şi la ITM, locaţie de unde Maria Bondari, cea care îi datorează lui Tătaru rămânerea pe post, şi-a asumat sarcina de a aduna semnături. Surse din instituţie au precizat pentru 2.actualmm.ro că Bondari şi-ar fi plătit datoria către Tătaru încă din data de 10 aprilie când, l-ar fi ajutat să atingă procentul de 89%, procent scos „din mânecă” încă înainte de alegeri.

Screen Shot 2016-04-22 at 21.28.34

„Pentru ca Tătaru să iasă bine la alegerile interne din 10 aprilie 2016 şi-a ales procentul de 89% ca să arate că scoate un  procent mai mare decât cel de 86,03% scos de Cherecheş în 2012. Ca să atingă această cifră au avut nevoie de un număr de voturi, astfel că Maria Bondari împreună cu o colegă de la job au umblat toată ziua cu urna mobilă pe la membri PSD prin oraş şi împrejurimi şi au adunat voturi pentru Tătaru. Urna a intrat pe geam la final, prin spate, dar s-au fotografiat cu ea şi au pus pozele pe Facebook înainte de a porni la drum. Credeau că nu se va afla şi că nu va şti nimeni”, au spus surse social-democrate.

Cu siguranţă maşinăria de vot comunistă din PSD Maramureş va funcţiona din nou şi Tătaru va avea numărul de vot necesar pentru depunerea dosarului de candidatură până marţi, 26 aprilie.

Annamaria Somay

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA