spot_img
AcasăActualitate112ACTUALIZARE 2 | BAIA MARE - O fată de 18 ani s-a...

ACTUALIZARE 2 | BAIA MARE – O fată de 18 ani s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc de pe Traian

DISTRIBUIȚI

Incident tragic petrecut în urmă cu puțin timp pe bulevardul Traian din Baia Mare. O femeie a căzut de la etajul 8 al unui bloc.

Mai multe echipaje de pompieri, prim ajutor și polițiști au ajuns la fața locului.

ACTUALIZARE:

Potrivit ultimelor informații, persoana căzută de la etajul 8 este o fată în vârstă de 18 ani. Paramedicii ajunși de urgență la fața locului au descoperit că, în mod miraculos, tânăra prezintă semne vitale și au transportat-o la Spitalul Județean de Urgență.

ACTUALIZARE 2:

Conform unor informaţii obţinute pe surse, Alexandra în vârstă de 18 ani este din localitatea bistriţeană Colibiţa. De 6 luni de zile locuia în acel apartament, alături de iubita ei, originară din Gherla. Fuseseră colege de școală la cooperație, în Bistrița. Așa se întâlniseră, iar prietenia lor a luat o altă amploare, amoroasă.

În ultima perioadă ar fi sunat acasă, spunând că vrea să se întoarcă din nou în Colibița. Relația celor două se pare că avea probleme. Părinții nu ar fi vrut să o reprimească în sânul familiei. Aceasta mai are doi frați, iar tatăl său, deși bolnav, e cunoscut ca un om harnic, ce muncește cu ziua, orice i-ai cere.

În această seară, tânăra ar fi profitat de faptul că iubita sa ar fi ieșit din apartament. Atunci ar fi blocat uşa pe interior, iar într-un moment de „rătăcire” s-ar fi aruncat de la etajul opt căzut pe platforma de la etajul I. Bistriţeanca a fost luata de echipajul de terapie intensivă mobilă în stare gravă. Ajunsă la spital, medicii au stabilit că a suferit mai multe fracturi la nivelul mebrelor inferioare şi superioare, iar acum este supus unei examinări CT. Deocamdată starea ei este stabilă, scrie VasileDale.ro

Tânăra de 18 ani a căzut pe terasa de la etajul 1 al blocului. Este un caz parcă tras la indigo cu cel petrecut în urmă cu 6 ani, în data de 6 decembrie 2015, când o tânără de 16 ani s-a aruncat de la etajul 7 al aceluiași bloc și a căzut pe terasa scării de intrare în bloc, supraviețuind miraculos căzăturii de la zeci de metri înălțime.

Știre în curs de actualizare.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA