spot_img
AcasăActualitate112NESIMȚIREA-I BOALĂ GREA… - Un șofer s-a parcat pe trotuar în Baia...

NESIMȚIREA-I BOALĂ GREA… – Un șofer s-a parcat pe trotuar în Baia Mare, în centrul orașului

DISTRIBUIȚI

Noroc că nu doare nesimțirea, altfel…mulți ar urla. Unii dintre ei, șoferi. Încă un caz de șofer nesimțit, care s-a parcat pe trotuar, ne este semnalat de către un cititor ActualMM. Fotografia transmisă a fost realizată astăzi, marți 30 mai 2017, la orele prânzului în centrul orașului.

Pe str. Gheorghe Șincai, în apropiere de Colegiul Național Gheorghe Șincai, un șofer s-a parcat pe…trotuar. Nu au contat pietonii, nici faptul că s-a expus oprobiului public. Pentru șoferul autoturismului din imagine a contat doar să își rezolve problema, chiar dacă a încurcat pe alții.
Tupeul e cu atât mai mare cu cât în imediata apropiere se află Poliția Municipiului. “Încă un ghiolban cu permis! Nesimțire curată, s-a parcat în miez de zi, lângă poliție. L-am claxonat mai mulți, dar unde e obrazul gros, nici șansă de bun simț”, ne-a scris cititorul care a realizat fotografia.

“Poate-i polițist sau mare ștab, cine știe, altfel cum își permite așa ceva, mi-e greu să îmi explic”, a mai ținut să precizeze cititorul nostru.

Dacă ești martor la un eveniment care poate fi de interes pentru cetățeni, dacă ai o fotografie, video sau alte informații importante, poți să ne trimiți un e-mail la adresa [email protected]

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA