AcasăEvenimentSportNERVI ȘI CIOBURI - Jucătorii dinamoviști au spart geamul de la vestiarul...

NERVI ȘI CIOBURI – Jucătorii dinamoviști au spart geamul de la vestiarul arbitrilor conduși de Cristi Balaj

DISTRIBUIȚI

NERVI ȘI CIOBURI Dinamo a condus cu 2-0 şi a avut om în plus aproape o repriză, în meciul de pe teren propriu cu Astra Giurgiu, dar s-a văzut egalată în ultimele 10 minute, după două decizii controversate ale brigăzii conduse de Cristi Balaj.

Jucătorii lui Ioan Andone au fost extrem de furioşi la finalul partidei şi s-au răzbunat pe geamul de la vestiarul arbitrilor.

Un gol la care nu este clar dacă mingea a depăşit linia porţii şi un altul dintr-un penalty cel puţin discutabil au ajutat-o pe Astra să obţină o remiză în inferioritate numerică în faţa lui Dinamo, scor 2-2. La sfârşitul întâlnirii din Ştefan cel Mare, dinamoviştii au fost extrem de nervoşi, atât din cauza felului în care au ratat victoria, dar şi din cauza arbitrajului.

Nu toţi jucătorii şi oficialii alb-roşiilor au reuşit să-şi controleze furia, iar unul dintre ei a spart geamul de la vestiarul arbitrilor, care au tras o sperietură serioasă în urma incidentului. Uşor şocat, la fel ca şi colegii săi de brigadă, Balaj a ieşit redepe din vestiar, în încercarea de a afla cine este de vină pentru ceea ce s-a întâmplat.

5814f61795f9cfa06f62cff3

Autorul a rămas necunoscut, deşi observatorul partidei, Marian Bucurescu, a insistat să afle despre cine a fost vorba. Angajaţii firmei de pază care au fost martori ai incidentului au refuzat să-i spună lui Bucurescu cine a fost cel care a spart geamul. Observatorul a promis că va trece incidentul în raportul de joc, urmând ca o decizie în acest caz să fie luată la comisii.

Din cauza refuzului de a dezvălui numele vinovatului, firma de pază ar putea fi amendată, însă suma de bani respectivă ar urma să fie suportată de Dinamo. De altfel, sursele Digi Sport susţin că observatorul i-ar fi transmis unui oficial dinamovist că „o să plătiţi voi”.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA