AcasăAdministrațieNEPĂSARE/VEZI DOCUMENTUL - Mulțumiri consilierilor locali PSD pentru “deszăpezirea" din Baia Mare!

NEPĂSARE/VEZI DOCUMENTUL – Mulțumiri consilierilor locali PSD pentru “deszăpezirea” din Baia Mare!

DISTRIBUIȚI

La inițiativa Partidului Social Democrat Maramureș, demers susținut de consilierii locali Gheorghe Gligan și Marin Brăgaru în cadrul Consiliului Local Baia Mare a fost constituită o comisie care și-a asumat coordonarea activității de deszăpezire.

Potrivit hotărârii de Consiliu Local, aprobată în data de 12 decembrie, comisia a fost alcătuită din aleșii locali ai PSD, PNL și UDMR, formațiuni politice care astăzi pun la colț Coaliția pentru Baia Mare.

Potrivit actului aprobat de forul administrativ local în 12 decembrie, consilierii Marin Brăgaru (PSD), Ioana Marincaș (PNL), Kovacs Richard (UDMR) și Iustin Talpoș (PMP) și-au asumat haosul creat prin lipsa unor acțiuni coerente de deszăpezire în municipiul Baia Mare. Asta în timp ce, pe rețelele de socializare, social democrații dau vina pe cei din… Coaliție.

Comisia constituită de PSD-iști, în urma hotărârii aleșilor locali, are drept obiectiv verificarea  și monitorizarea modului în care s-a făcut acțiunea de deszăpezire în perioada de iarnă 2016-2017. Mai mult, perioada de desfășurare a activității acestei comisii de verificare este de 30 de zile de la data la care a fost adoptată hotărârea de Consiliu Local. Comisia s-a ocupat atât de bine de situație… încât un municipiu întreg a ajuns, pentru a doua oară într-o iarnă, îngropat sub nămeți.

img-20170105-wa0001 img-20170105-wa0000

Nota redacției: în document veți regăsi și numele lui Ioan Mandra, însă acesta și-a dat demisia între timp, motiv pentru care nu a fost menționat în articol. 

ActualMM
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA