AcasăActualitate112NENOROCIRE ÎN SPANIA! O maramureșeancă a murit după ce a căzut de...

NENOROCIRE ÎN SPANIA! O maramureșeancă a murit după ce a căzut de la geamul apartamentului! Cei doi copilași ai săi au rămas în grija statului spaniol. Fetița a încercat să-și salveze mama în ultima clipă, fără succes însă… Alexandra era inclusă într-un program de protecție a victimelor violenței:

spot_img

DISTRIBUIȚI

Tragedie în comunitatea românească din Pradejón, Spania. Presa spaniolă anunță că incidentul s-a petrecut sâmbătă seara când la fața locului s-au deplasat Garda Civilă și serviciile medicale de urgență. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața femeii din Maramureș.

Aceiași jurnaliști spanioli susțin că maramureșeanca era inclusă în sistemul VioGén. Informația a fost confirmată de Garda Civilă din Rioja2. Spaniolii spun că acest program este pentru protecția a victimelor violenței de gen, de sex, violenței domestice. Conform presei spaniole în regiunea La Rioja, unde comunitatea românească este foarte mare, există 5.267 de victime ale violenței de gen care sunt incluese în acest program de protecție.

Ce s-ar fi întâmplat

Alexandra este o maramureșeancă stabilită în Pradejón de aproximativ 15 ani. Femeia era divorțată. În urma căsătoriei avea o fetiță de 12. Conform informațiilor primite din comunitatea românească din Pradejón, maramureșeanca mai avea un băiețel de 8 ani. Tatăl acestuia era tot un român. Din cauza divergențelor cauzate de consumul de alcool al bărbatului cei doi nu locuiau împreună. De altfel, maramureșeanca era inclusă în programul de protecție a victimelor violențelor.

Nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu adevărat azinoapte în apartamentul maramureșencei. Cert este că polițiștii spanioli au luat telefonul victimei pentru a-l expertiza. Se pare că femeia ar fi discutat cu cineva la telefon cu câteva clipe înainte de a cădea în gol de la etajul 2 al blocului. Fetița maramureșencei ar fi încercat să o salveze. În tot acest timp băiețelul dormea.

Cei doi copii au fost preluați de serviciile sociale ale statului spaniol. Rămâne de văzut unde vor ajunge copiii. Conform informațiilor noastre ambii s-au născut în Spania și ambii au documente de naștere românești. Se pare că fratele femeii ar dori să îi crească pe cei doi copilași.

Costurile repatrieri maramureșencei pentru a fi înmormântată ar putea fi între 6.000 și 10.000 de euro. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Sursă: VasileDale.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA