spot_img
AcasăNews AlertNEMULȚUMIT - Cătălin Cherecheș furios pe o parte din colegii săi...

NEMULȚUMIT – Cătălin Cherecheș furios pe o parte din colegii săi din Primărie și de la Ambient Urban: „Am văzut MIZERIE în oraș! Am văzut că nu e tunsă iarba!”

DISTRIBUIȚI

În cea mai recentă scrisoare trimisă băimărenilor, cea cu numărul 32 din 16 iunie 2016, primarul Cătălin Cherecheș le transmite un mesaj nu tocmai de felicitare unor colegi din primărie și Serviciul Public Ambient Urban. Cătălin Cherecheș e supărat foc după ce a văzut că în foarte multe zone din oraș iarba nu a fost tunsă, iar zonele verzi nu sunt întreținute așa cum s-a obișnuit în ultimii patru ani. Vezi ce le transmite primarul colegilor săi în scrisoarea pe care o redăm integral mai jos:

„Dragii mei,

am venit astăzi acasă… din păcate, pentru câteva ore doar și pentru a fi iarăși batjocorit și umilit. Nu-i problemă…nu cedez. Am mai multă putere și voință de a arăta ce înseamnă dreptatea decât își imaginează unii. Rămân un bărbat de onoare, într-o țară în care oamenii sunt învățați să vândă oameni, să trădeze, să mintă. Și un simplu mesaj, clasic: nu mor caii când vor câinii! În fiecare secundă voi lupta pentru drepturile mele, pentru viața mea, pentru nevinovăția mea, pentru familia mea, pentru băimărenii mei dragi.

Merg până la capătul lumii și tot voi arăta cine, de ce și cum mi-a înscenat acest dosar, dar și pe celelalte. Pentru onoarea mea și a orașului nu uit mizeria în care m-ați băgat, într-o țară în care sunt din ce mai multe marionete, eu rămân bărbat și nimeni nu-mi poate lua demnitatea, puterea credinței, puterea gândului, puterea de a iubi și a lupta. Voi continua în acest weekend să pun câteva întrebări retorice, dar… surpriză pentru unii, voi vorbi și despre mizerabila înscenare.

Revenind la Baia Mare și la ce am văzut prin geamul dubei… Am văzut MIZERIE în oraș! Am văzut că nu e tunsă iarba și nu sunt tăiate gardurule vii. Am auzit că vă sabotați prin Primărie. Economic – Utilități Publice – Ambient Urban. Am impus un standard în ultimii ani. Nu aduceți orașul înapoi la mizeria de acum 5 – 10 ani! Avem în oraș un sens giratoriu pe șoseaua de centură. E greu măcar să se taie iarba acolo?! Avem un sens giratoriu pe strada Mihai Eminescu, intersecția cu str. Oborului, e greu să puneți niște flori, arbuști, iarbă?! De ce nu a pus Serviciul Public Ambient Urban steagurile tricolore pe stâlpi de Ziua Eroilor. Trăiți în altă țară decât România?! Ați uitat să respectați eroii și armata?! Așa cum uitați să curățați sâmbătă și duminică în parcuri. M-ați dezamăgit încă o dată!

Dragi colegi din Consiliul Local și Primărie, cei care mai aveți curaj și logică, demnitate și bun simț, vă rog să gândiți transformarea Serviciului Public Ambient Urban în societate pe acțiuni în subordinea Consiliului Local. Această societate ar trebui să se ocupe de reparații curente, întreținere zone verzi, parcuri și cimitire, deszăpezire și curățenie stradală. Facem o investiție în dotări, utilaje, dar întreținem orașul transparent, mai ieftin și mai de calitate. În această societate putem introduce și echipe de întreținere pentru blocurile de locuit și școli, pentru a veni în întâmpinarea cetățenilor care trăiesc în imobile care se distrug în permanență neavând rețele noi, acoperișuri reparate și izolate, scurgeri pentru ape pluviale sau subsoluri curățate.

Încă o serie de observații din duba penitenciarului: vă rog să accelerați trasarea/marcajul drumurilor cu vopsea de calitate, inclusiv în cartiere. Cereți societății care a făcut străzile Oborului, Electrolizei și Grănicerilor să refacă marcajul. De asemenea, vă rog să puneți “presiune” pe Compania Națională de Administrare a Drumurilor și Autostrăzilor, în special pe șeful lor de la Cluj, să demareze lucrările pentru sensul giratoriu de la Metro, sensul giratoriu de la Italsofa. Despre alte gânduri, sentimente, trăiri, vă scriu curând.

Cu drag,

Cătălin Cherecheș”

ActualMM.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA