spot_img
AcasăEvenimentNEMULŢUMIRE – Poştaşii, la un pas să iasă în stradă

NEMULŢUMIRE – Poştaşii, la un pas să iasă în stradă

DISTRIBUIȚI

Poştaşii din Maramureş se pregătesc să protesteze. Nemulţumiţi de condiţiile de muncă, de nerespectarea contractului colectiv de muncă, dar şi de salariile care nu le-au mai fost indexate în ultimii doi ani, peste 500 de angajaţi ai Poştei Române din Maramureş sunt gata să protesteze.

„La ultimul Birou Executiv pe care l-am avut la Bucureşti şi unde ne-am întâlnit cu colegi din toată ţara am stabilit un calendar al protestelor. În ce măsură va fi acesta respectat în ceea ce priveşte data, n-am să vă spun data, pot doar să vă spun că începutul lunii aprilie va debuta pentru noi cu pichetări pe care le vom avea în toate judeţele la Prefecturi. De asemenea, tot în luna aprilie vom avea şi pichetări în semn de protest la sediile noastre, ale Poştei Române, atât în ţară, cât şi la sediul Companiei Naţionale. Mitingul naţional la care vor participa, de asemenea, toate judeţele la Bucureşti este programat pentru începutul lunii mai şi tot la începutul lunii mai vor fi mitinguri în fiecare judeţ”, a declarat Monica Zaj, preşedintele Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România, filiala Maramureş.

IMG_0705

Sindicaliştii din Poşta Română spun că ultima indexare salarială pe care au avut-o a fost în anul 2013 şi a fost în sumă fixă de 100 de lei. Mai mult, aceştia sunt îngrijoraţi pentru că serviciile lor sunt tot mai puţin solicitate din cauza managementului defectuos pe care îl au şefii numiţi de Guvern.

Ana Pop

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA