spot_img
AcasăActualitateSocialNemții caută căpșunari în România. Vezi condițiile angajare și salariul

Nemții caută căpșunari în România. Vezi condițiile angajare și salariul

DISTRIBUIȚI

Angajatorii din Germnai caută muncitori români care să le culeagă căpşunii şi sparanghelul, dar şi pentru vânzarea produselor agricole. Cine va fi selectat va câştiga lunar 800 de euro şi i se va asigura cazare şi masă.
Deşi Spania este cunoscută drept patria căpşunarilor, românii sunt căutaţi tot pentru culesul fructelor şi legumelor şi în Germania.
Nemţii caută 70 de femei şi bărbaţi care să le culeagă sparanghelul şi căpşunii şi încă 150 de persoane care să le vândă. Cine vrea să cîştige lunar 800 de euro în mână, trebuie să facă dovada că se pricepe la agricultură şi că se descurcă şi cu limba germană. Cei selectaţi vor munci între 40-50 de ore pe săptămână. Contractele se vor încheia pentru perioada aprilie – iunie 2012.

Nemţii mai caută şi 60 de bucătari, ospătari, cameriste, care să lucreze în sistemul hotelier. Şi aici se pune accent pe experienţa profesională şi cunoaşterea limbii germane. Persoanele selectate vor fi angajate pe perioada mai-noiembrie 2012. Remuneraţia lunară este de până la 2.000 de euro, sumă din care se reţin contribuţiile la bugetul de stat.

Cererile pot fi depuse direct pe internet la adresele specificate pe portalul EURES, http://eures.anofm.ro, un program informatic prin care se oferă detalii despre ofertele existente pe piaţa muncii din statele UE şi condiţiile cerute de angajatori. Persoanele interesate să lucreze în afara graniţelor pot obţine informaţii suplimentare de la biroul EURES din cadrul AJOFM Maramureș.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA