AcasăActualitate112NEMAIVĂZUT! – Un băimărean a rupt în bătaie un om al străzii...

NEMAIVĂZUT! – Un băimărean a rupt în bătaie un om al străzii pentru că a luat niște nuci din fața unui bloc (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

NEMAIVĂZUT  Un incident de-a dreptul șocant s-a petrecut zilele acestea în municipiul Baia Mare. Un om al străzii a fost la un pas de a fi ucis de către un bărbat, pentru că a avut „tupeul” să culeagă niște nuci din fața unui bloc.

Se pare că bărbatul care l-a observat pe amărât s-a înfuriat atât de tare încât l-a călcat pur și simplu în picioare, apoi i-a aplicat zeci de lovituri de pumni și de picioare. O băimăreancă care trecea prin zonă a filmat toată scena. Aceasta povestește cum, în timp ce se plimba cu soțul ei, a observat cum un om este bătut sălbatic de către un altul. Mai mult, aceasta declară că, în momentul în care l-au surprins pe „luptător”, acesta era cât pe ce să îl lovească și cu o piatră pe omul străzii, apoi a trecut la amenințări asupra celor care îl filmau.

Vă redăm mai jos imaginile video surprinse de soțul femeii:

Îl lovea cu pumnii și picioarele. Când l-a văzut pe soțul meu era cât pe-aci să îl lovească cu piatra. Amărâtul ala culegea nuci din fața blocului. Când a văzut că îl filmează cu telefonul, individul a trecut la amenințări. Vom depune plângere la poliție”, este mesajul băimărencei.

Incidentul s-a petrecut în cursul după-amiezii de duminică, 17 septembrie, înainte de izbucnirea furtunii.

ActualMM

Sursă foto și video: Vasile Dale

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA