spot_img
AcasăActualitate112NEMAIÎNTÂLNIT - Un bărbat de 93 de ani din Olt ș-a sinucis...

NEMAIÎNTÂLNIT – Un bărbat de 93 de ani din Olt ș-a sinucis pentru că nu mai suporta bătrânețea

DISTRIBUIȚI

NEMAIÎNTÂLNIT  Un bătrân din Olt s-a spânzurat pentru că nu mai suporta vârsta înaintată. Bărbatul de 93 de ani a fost găsit atârnând în ștreang chair de către fiul său, alături de care locuia de mai bine de 15 ani. Vecinii spun că bătrânul le spusese că nu mai suportă bătrânețea și că vrea să-și ia viața.

Bătrânul s-a dus în grădina locuinţei sale şi s-a spânzurat de un nuc cu o sfoară de nailon folosită pentru legarea baloţilor de paie. Fiul acestuia a fost cel care l-a dat jos din ştreang, apoi a anunţat autorităţile. Medicii de pe ambulanță nu au putut decât să declare decesul, relatează evenimentdeolt.ro.

Am fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 93 de ani, din comuna Ipoteşti, a fost găsit spânzurat în grădina casei sale. În urma cercetărilor, poliţiştii au constatat că pe cadavru nu sunt urme de violenţă, cu excepţia şanţului de flexiune din jurul gâtului, specific spânzurării. Moartea nu este suspectă, iar cadavrul a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Bătrânul nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să-şi explice gestul, însă vecinii spun că acesta nu mai suporta bătrâneţea şi că uneori zicea că vrea să-şi pună capăt zilelor.

 

Sursa info și foto: evenimentdeolt.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA