spot_img
AcasăLifestyleMondenNEGOCIERI CU PROCURORII – Cheloo și-a recunoscut faptele în dosarul de trafic...

NEGOCIERI CU PROCURORII – Cheloo și-a recunoscut faptele în dosarul de trafic și consum de droguri

DISTRIBUIȚI

NEGOCIERI CU PROCURORII Cheloo a recunoscut că a consumat droguri, solistul trupei Paraziţii recunoscându-și faptele în dosarul de trafic şi consum de droguri în care este anchetat de procurorii DIICOT Serviciul Teritorial Ploieşti. Surse judiciare au precizat pentru Adevărul că artistul a făcut un acord de recunoaştere a vinovăţiei. Acest acord îi permite, astfel, să-şi negocieze pedeapsa.


Conform surselor, Cheloo (cu numele real Cătălin Ștefan) a recunoscut că a deţinut şi consumat cannabis, iar pedeapsa solicitată este de amendă penală sau închisoare cu suspendare. Una dintre condiţiile încheierii acordului este ca pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea ce formează obiectul cauzei să fie amenda sau închisoarea de cel mult 7 ani.

Citește și PRELUARE CLUJUST – Curtea de Apel Cluj îl ține pe primarul din Baia Mare la domiciliu

În continuare va fi sesizată instanţa de judecată, în cazul de faţă Tribunalul Prahova, care va decide dacă acordul de recunoaştere a vinovăţiei este admisibil sau nu.

Cheloo a recunoscut că a consumat droguri după ce a ajuns la parchet în calitate de suspect.

Cheloo a ajuns în faţa procurorilor DIICOT din Ploieşti în urma unor percheziţii care au avut loc în Prahova, Bucureşti şi Ialomiţa, la data de 30 martie. La acea dată, poliţiştii au descins şi la Breaza, acolo unde artistul deţine o casă de vacanţă şi unde au fost găsite câteva grame de cannabis.

Cheloo a fost adus la parchet în calitate de suspect, împreună cu peste 90 de persoane. Procurorii nu au cerut arestarea preventivă pe numele artistului, dar au decis să-l ancheteze în continuare sub control judiciar. În aceeaşi cauză au fost arestate preventiv opt persoane, cunoscuţi interlopi din zona Câmpina, sub acuzaţiile de trafic de droguri de risc.

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA