AcasăActualitate112NEGLIJENŢA PĂRINŢILOR - Un copil de patru ani a ajuns la spital...

NEGLIJENŢA PĂRINŢILOR – Un copil de patru ani a ajuns la spital în stare gravă, înfometat şi neîngrijit

DISTRIBUIȚI

NEGLIJENŢA PĂRINŢILOR Anchetă a Poliţiei şi a Protecţiei Copilului Vaslui, după ce un copil de patru ani, din comuna vasluiană Rebricea, a ajuns la spital flămând şi neglijat, în timp ce părinţii săi erau în stare de ebrietate.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Vaslui a fost chemat la faţa locului de mama copilului, existând suspiciunea că ar fi înghiţit insecticid.

Potrivit managerului Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vaslui, Aurora Popa, echipajul medical a găsit-o pe femeie şi pe soţul acesteia în stare avansată de ebrietate.

“Echipajul medical sosit la faţa locului a constatat că, de fapt, femeia şi soţul său au consumat în exces băuturi alcoolice, iar în locuinţă era şi copilul acestora, în vârstă de patru ani.

citeşte şi MAMA BĂTĂUŞĂ – Adelina Oniga pierde tot. Soțul a declanșat procedura de divorț

Fetiţa era în stare deplorabilă, se vedea că este neglijată, era flămândă şi neîngrijită. Copilul a fost transportat la spital împreună cu mama, pentru îngrijiri medicale”, a declarat miercuri managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa, potrivit Mediafax.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui vor efectua o anchetă socială, pentru a stabili dacă părinţii sunt iresponsabili şi dacă se impune luarea unei măsuri de protecţie socială pentru fetiţa de patru ani.

sursa

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA