Acasăsinucidere maramuresNEBUNII PRINTRE NOI – Un bărbat și-a ucis cu un cuțit 14...

NEBUNII PRINTRE NOI – Un bărbat și-a ucis cu un cuțit 14 membri ai familiei, după care s-a sinucis

DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 35 de ani din India este suspectat că şi-a ucis cu un cuţit de măcelărie 14 membri ai familiei, printre care şi şapte copii, după care s-a sinucis, a anunţat duminică poliţia, potrivit AFP.

Faptele s-au produs sâmbătă seară, după o reuniune de familie la Thane, la 32 de kilometri de Mumbai. 
„Hasnin Anwar Warekar s-a sinucis după ce a tăiat gâtul altor membri ai familiei, inclusiv părinţilor săi”, a declarat pentru AFP Gajanan Laxman Kabdule, purtătorul de cuvânt al poliţiei din Thane.

Unică supravieţuitoare a familiei, o soră a bărbatului a fost spitalizată după ce vecinii, auzind-o strigând după ajutor, ar fi alertat poliţia.

„Nu am putut să o interogăm încă pe sora de 21 de ani a agresorului, singura supravieţuitoare, care a fost spitalizată şi este profund traumatizată”, a declarat Kabdule.

Conform presei locale, Warekar ar fi pus sedative în mâncare înainte de a comite crimele.

„Primele indicii lasă de înţeles că suspectul a încuiat toate uşile casei şi i-a asasinat pe membrii familiei în timp ce aceştia dormeau, folosind un cuţit care a fost găsit în apropierea sa”, a precizat pentru cotidianul Indian Express un reprezentant al poliţiei locale, Ashutosh Dumbre.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Thane a spus că anchetatorii aşteaptă rezultatele analizei pentru a putea spune dacă victimele au fost sedate. Desfăşurarea faptelor şi mobilul crimelor nu sunt clare deocamdată.

Agenţia Press Trust of India afirmă că la originea crimelor s-ar afla o dispută imobiliară. Dumbre a precizat pentru Indian Express că primele investigaţii nu permit încă explicarea acestor crime. Potrivit Indian Express, presupusul criminal ar fi un contabil.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA