AcasăActualitateSocialNEBUNIE LA FINAL DE AN - Tentativă la omor calificat la Dragomireşti....

NEBUNIE LA FINAL DE AN – Tentativă la omor calificat la Dragomireşti. Ajutat de soţia victimei, un bărbat a fost lovit cu o secure in cap. Bătaie pentru pământ la Berbeşti

DISTRIBUIȚI

Vineri, 30 decembrie, în jurul orei 13, 40, Poliţia Oraşului Dragomireşti a fost sesizată, prin Serviciul Unic Apeluri Urgenţe 112, de către Gheorghe D., de 25 ani, din Dragomireşti, despre faptul că, în timp ce se afla în curtea locuinţei sale, a fost lovit în cap cu o secure, de către Gheorghe T., de 21 de ani, din aceeaşi localitate. Victima a fost transportată la spital cu mai multe leziuni la nivelul capului şi a rămas internată pentru îngrijiri medicale.

Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că fapta lui Gheorghe T., a fost premeditată iar suspectul a beneficiat de ajutorul soţiei victimei, Maria D., de 20 de ani. Procurorul criminalist a preluat cercetările, care sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor calificat. Suspectul a fost internat la o secţie de psihiatrie, în vederea expertizării medico-legale psihiatrice.

De asemenea, Maria D. este cercetată pentru complicitate la tentativă de omor calificat şi faţă de aceasta a fost luată măsura obligării de a nu părăsi ţara pe o durată de 30 de zile.

Ultraj contra bunelor moravuri la Berbeşti,  cauzat de o ceartă pentru un teren

Vineri, 30.12.2011, în jurul orei 11,00, Secţia 5 Poliţie Rurală Ocna Şugatag a fost sesizată despre faptul că, pe o stradă de pe raza localităţii Berbeşti, comuna Giuleşti, are loc un scandal între mai multe persoane. La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliţie care a stabilit faptul că, pe fondul unor neînţelegeri legate de cumpărarea unui teren, membrii a două familii s-au întâlnit pe uliţă unde au avut discuţii contradictorii, după care s-au lovit reciproc. La intervenţia poliţiştilor scandalul a fost aplanat. Cele cinci persoane (patru bărbaţi şi o femeie) implicate în conflict au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale dar niciuna nu a rămas internată. Poliţiştii continuă cercetările faţă de toţi cei implicaţi în scandal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi lovire sau alte violenţe.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA