AcasăActualitateNEBUNIE ÎN PETROVA - Angajatele singurului supermarket, FĂRĂ echipamente de protecție! S-au...

NEBUNIE ÎN PETROVA – Angajatele singurului supermarket, FĂRĂ echipamente de protecție! S-au baricadat în magazin

spot_img

DISTRIBUIȚI

Informații uluitoare ne-au fost transmise în această dimineață de către un cititor ActualMM, soțul unei angajate a singurului supermarket din localitatea Petrova, Unicarm.

Bărbatul acuză că cetățenii nu își mai pot face cumpărăturile în singurul supermarket din localitate, din cauza unui motiv incredibil: angajații nu au nici un fel de echipamente de protecție, casieriile nu au protecții din plastic. Fiindu-le frică pentru sănătatea lor și pentru că angajatorul nici nu le-a dat echipamente de protecție și nici nu a decis închiderea societății comerciale, angajatele s-au baricadat în magazin și nu lasă pe nimeni să intre.

Situația este cu atât mai cruntă cu cât oamenii din localitate nu au de unde să își facă cumpărăturile. Potrivit cititorului nostru, marea majoritate a magazinelor mici erau și BAR-uri, astfel că au fost închise.

Sunt soțul unei angajate de la Unicarm din Petrova. Nu au nici un fel de protecție, măști, nimic! Avem copii mici acasă, ne e frică pentru sănătatea noastră. Femeile care lucrează acolo au pus o mătură în ușă și nu primesc pe nimeni. Alte magazine nu avem deschise, foile cu traseul ni le-am făcut toți din localitate către Unicarm. Ce să facem acuma? Să mergem în alte localități? Vă rog să ne ajutați, poate așa vede și domnul Iluț, care apare prin ziare că donează bani pentru tot felul și angajații lui sunt expuși!”, ne-a declarat cititorul.

Vom reveni cu amănunte în acest caz.

Adrian Barbur

Foto: Google Maps

loading...

DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. ITM-MM trezește-te. Verificați vă rog ce echipament de protecție a primit personalul până în 30.03.2020. DSP-MM Trezește-te. Un nou posibil focar de infecție. DSV-MM trezește-te este de competența ta să vezi ce se întâmplă în astfel de cazuri. Acest reportaj poate fi luat în considerare ca și o reclamație. Domnilor vă rog să luați măsuri în consecință. Dacă este adevărat, acest lucru este foarte grav.

  2. In primul rand, sa nu ,,imprastiem ” informatii false. Nu este singurul magazin deschis in Petrova. Este exact peste drum. In al doilea rand, la Unicarmul din Petrova nu exista nici macar dezinfectant, ci au pus intr-un suport de sapun lichid alcool sanitar, ceea ce nu mi se pare normal atata timp cat autoritatile au zis ca fiecare unitate sa fie dotata cu dezinfectant. Peste tot unde am mers , a fost dezinfectant. Angajatele au manusi si masti, au fost cat de cat protejate , deci nu deloc. Le lipsese panoul acela din fata caselor de marcat si dezinfectantul. Nu doresc raul nimanui, dar poate ca acesta situatie ar trebui sa le dea de gandit ,,angajatelor”, ca se mai intoarce roata uneori, caci imi pare rau sa spun asta, dar sunt unele,,angajate” la acest Unicarm care n-au cu siguranta educatia necesara unei asemenea meserii. Nu mi s-a intamplat o data, ci chiar de 3 ori , sa ma trezesc cu lucruri in plus pe bon, nu primesc restul pana la ultimii banuti asa cum mi se pare normal pe motiv ca nu au, dar atunci cand nu am eu , am fost certata pentru 10 bani !!!!!!. De multe ori nu am primit bon, pe motiv ca trebuie sa ,,inchida” casa si sa faca nu stiu ce calcule, deci de unde stiu eu pe ce am dat banii? . Merg sa le cer un produs de la vitrina cu carne iar unele angajate comenteaza si vorbesc intre ele, iar cand imi dau gresit produsul, tot eu sunt de vina ca ,,nu mi-am deschis gura”. Situatie ingrijoratoare aici la Petrova , atat cu angajatele, cat si cu faptul ca sunt supuse unui risc , atat ele, cat si noi , si din pacate, nimeni nu poate rezolva aceasta situatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA