AcasăActualitateACTUALIZARE/ NE MERITĂM SOARTA - Un primar din Maramureș trimite oamenii să...

ACTUALIZARE/ NE MERITĂM SOARTA – Un primar din Maramureș trimite oamenii să se trateze cu gargară cu sare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Comunicat de noaptea minții transmis pe pagina de Facebook a unei primării din Maramureș, azi, când la nivel național se anunță noi restricții, sute de morți și aproape 20 de mii de noi îmbolnăviri cu COVID.

Medicii din întreaga țară încearcă să facă ceea ce politicienii nu au reușit: să îi convingă pe români să se vaccineze. În același timp, într-un mod aproape hilar, pe pagina oficială de Facebook a Primăriei Săcălășeni a apărut o postare în care cetățenii sunt trimiși practic să se trateze cu miere în loc de antibiotice și gargară cu sare.

 

Am cerut încă de la orele prânzului un punct de vedere al CJSU Maramureș cu privire la acest subiect. Momentan, nu am primit un răspuns. Între timp, așteptăm declarația celor responsabili din administrația locală a Săcălășeniului cu privire la postarea respectivă.

ACTUALIZARE:

Într-o intervenție pentru postul de televiziune Antena 3, primarul comunei Săcălășeni, Emilian Gheorghe Pop, a oferit explicații cu privire la postarea care a făcut înconjurul țării. Edilul susține că nu i-a trimis pe oameni la medic pentru că… nu sunt medici.

Eu nu sunt omul care tratează de Covid. Eu sunt cel care a crescut la țară. Bunica, atunci când în Baia Mare erau farmacii câte acuma sunt pe o stradă și ajungeam destul de greu până în Baia Mare, găsea modalitate să ne facă bine. (…) Atunci când n-ai cal, e bun și măgarul. Nu trimitem oamenii la doctor pentru că nu sunt. Se numără pe degete comunele dintr-un județ care au un asistent comunitar. Ieșiți puțin la țară și vedeți câte comune au medici”, a declarat Pop pentru Antena 3.

 

Adrian Barbur

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA