AcasăMARAMURESUL ISTORICNATURA DEZLĂNȚUITĂ - Rupere de nori cu fulgere și grindină în Borșa,...

NATURA DEZLĂNȚUITĂ – Rupere de nori cu fulgere și grindină în Borșa, o parte din străzi au devenit impracticabile

DISTRIBUIȚI

După o rupere de nori care a durat două ore, mai multe străzi din Borșa au devenit totalmente impracticabile. O ploaie cum nu s-a văzut demult a măturat străzile orașului aflat la poalele Pietrosului Rodnei, informează JurnalMM.ro.

Sâmbătă, între orele 17.00 și 19.00, borșenii nu au îndrăznit să iasă din case sau din magazinele unde i-a surprins ploaia, parcă furia cerului s-ar fi descărcat peste întregul oraș. Potopul a lăsat prăpăd în urma lui. Străzile Valea Hotarului, Eroilor, Bujorului și Coloniei arată ca și după război.

Primarul orașului Borșa, Ion Sorin Timiș s-a deplasat prin localitate, imediat după oprirea ploii, pentru a vedea care sunt zonele afectate din Borșa.
”Străzile sunt impracticabile în acest moment, iar cele patru enumerate mai sus sunt în stare critică. Nu se mai poate circula cu mașina în zonă, eventual cu autoturisme 4X4 sau pe jos. A fost o rupere de nori cu grindină și zăpadă, de am crezut, pentru un moment, că s-a întors iarna. Sunt în zonele cele mai afectate de ploi și mă gândesc că strada Eroilor abia ieri am reabilitat-o. Oamenii care locuiesc aici, însă, n-au nicio vină pentru furia naturii, așa că dimineață, la prima oră, vom reîncepe reabilitarea drumurilor”, a declarat primarul Ion Sorin Timiș.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA