AcasăEvenimentSportNAȚIONALA U15 - Băimăreanul Bogdan Jeler a fost convocat pentru dubla cu...

NAȚIONALA U15 – Băimăreanul Bogdan Jeler a fost convocat pentru dubla cu Turcia

DISTRIBUIȚI

NAȚIONALA U15 Băimăreanul Bogdan Jeler (de la ASF Kiss) a fost convocat de Adrian Văsâi pentru dubla de pregătire cu Turcia.

Reprezentativa României formată din jucători născuți începând cu 1 ianuarie 2003 va disputa în perioada 6-8 martie două meciuri de pregătire cu selecționata similară a Turciei. Tricolorii se vor reuni miercuri, 28 februarie, la Centrul Național de Fotbal Buftea. Aici, ei se vor pregăti până pe 4 martie, când vor decola spre Turcia.

Cele două reprezentative de juniori se vor întâlni în două partide amicale. Acestea se vor disputa la baza sportivă Emirah Sport Complex din Antalya, conform următorului program: marți, 6 martie, de la ora 15:00, respectiv joi, 8 martie, de la ora 11.00.
Din lotul convocat de Adrian Văsâi pentru acțiunea din Turcia face parte și atacantul Bogdan Jeler, jucător legitimat la ASF Kiss Baia Mare.

Sursă info și foto: AJF Maramureș. 

Citește și:http://2.actualmm.ro/baraj-promovare-tragere-la-sorti-maramuresul-isi-va-afla-adversarul-28-februarie/

Te-ar putea interesa și: http://2.actualmm.ro/orientare-pe-schiuri-rezultate-remarcabile-obtinute-de-sportivii-css-spria-baia-sprie-la-cupa-romaniei/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA