AcasăEvenimentSportNăravul din fire n-are lecuire! Mutu nu și-a schimbat comportamentul nici la...

Năravul din fire n-are lecuire! Mutu nu și-a schimbat comportamentul nici la Cesena, așa că a rămas în afara lotului

spot_img

DISTRIBUIȚI

Cu comportamentul său din ultima perioadă şi cu viaţa extra-sportivă agitată, atacantul român i-a scos din sărite atât pe oficialii cât şi pe suporterii Cesenei.
Adi Mutu nu va juca mâine împotriva fostei sale echipe, Fiorentina, fiind pedepsit pentru că a revenit în Italia de la naţională abia vineri, cu o zi mai târziu decât era programat.
Cine credea că „Briliantul” s-a liniştit după plecarea de la Fiorentina s-a înşelat amarnic. Năravul internaţionalului român a rămas acelaşi, oriunde s-ar afla. Ultima „ispravă” a lui Mutu: şi-a amânat cu o zi întoarcerea la Cesena după amicalul României cu Uruguay disputat miercuri seară. Piteşteanul s-a justificat spunând că a pierdut avionul de joi, scuză care n-a ţinut prea mult în faţa şefilor de la echipa de club, care au luat imediat măsuri.
Astfel, vineri seară, când s-a anunţat lotul pentru deplasarea la Florenţa în vederea partidei de astăzi cu Fiorentina, a şocat absenţa lui Mutu de pe lista convocaţilor. „E puţin obosit. De asemenea, nu m-a convins în ultimele sale două evoluţii, cu Chievo şi în amicalul României. Sper să mă pot baza pe el săptămâna viitoare, când avem două meciuri capitale acasă, cu Catania şi cu Siena”, a fost declaraţia oficială a antrenorului Cesenei, Mario Beretta. În realitate, proaspătul tehnician al „căluţilor de mare” n-ar fi putut lua de unul singur decizia de a-l scoate din cărţi pe jucătorul-vedetă al echipei. Totul s-a făcut cu girul preşedintelui Campedelli, care a vrut astfel să-i dea o „lecţie” rebelului Mutu, românul urmând să rateze astfel unul dintre cele mai aşteptate momente ale sezonului, întoarcerea pe terenul Fiorentinei.
Supăraţi sunt nu numai oficialii Cesenei, ci şi suporterii unei echipe aflate în criză, pe ultimul loc în Serie A. „Mutu? Frecventează localurile din Riccione (n.r.: o localitate din apropierea renumitei staţiuni Rimini) şi seara e mereu prin baruri”, s-au plâns fanii grupării italiene pentru cotidianul Gazzetta dello Sport. „Ştiam cu toţii cum era, nu ne putea uimi. Totuşi, a dat şapte goluri în acest sezon şi câteva pase decisive”, a completat resemnat un lider al suporterilor Cesenei.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA