spot_img
AcasămodeleN-A MAI APUCAT SĂ AJUNGĂ LA SPITAL – O orădeancă a născut...

N-A MAI APUCAT SĂ AJUNGĂ LA SPITAL – O orădeancă a născut chiar în fața blocului în care locuia, asistată de medicii de pe ambulanță

DISTRIBUIȚI

N-A MAI APUCAT SĂ AJUNGĂ LA SPITAL  Mamă a trei copiii, Mădălina, o tânără în vârstă de 30 de ani din Oradea, a născut, joi seara (17 august), un băieţel de aproape patru kilograme, în faţa blocului.

Femeia a simţit că-i vine sorocul şi a sunat la 112, joi seară (17 august) în jurul orei 21.15. Un echipaj medical din cadrul Ambulanţei Bihor, format din asistentul Attila Kelemen şi ambulanţierul Gheorghe Şuteu s-au deplasat la caz.

Apelul a fost înregistrat la ora 21.15 minute. Echipajul a ajuns la pacientă în patru minute. Era în faţa blocului, pe trotuar, dar capul copilului era deja aproape ieşit, aşa că au decis să o asiste acolo, pe loc, la naştere”, a declarat Gheorghe Pintea, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor, citat de adevarul.ro.

După naştere, atât copilul, cât şi proaspăta mămică au fost predaţi unui alt echipaj, care i-au transportat la Maternitate.

Atât mama cât şi copilul, un băieţel de 3,7 kg, sunt perfect sănătoşi”, a precizat directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean Oradea, Lucia Daina. Aurelian Pavel, un orădean aflat în zonă, a filmat scena naşterii, şi a postat filmuleţul pe Facebook.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA