AcasăActualitateSocialN-AU AVUT LOC LA MASĂ – Invitați de marcă la prezentarea raportului...

N-AU AVUT LOC LA MASĂ – Invitați de marcă la prezentarea raportului primarului din Coroieni

DISTRIBUIȚI

La ședința festivă a Consiliului Local Coroieni, în cadrul căreia primarul localității, Gavril Ropan și-a prezentat raportul de activitate, au participat prefectul Anton Rohian, vicepreședinții Consiliului Județean, Gabriel Zetea și Emil Marinescu.

Impresionat de cele văzute în comună, Zetea  a declarat: ”Sunt surprins, într-un mod extrem de plăcut, de felul elegant în care consilierii locali și executivul Primăriei Coroieni tratează problemele comunității. Avem aici un exemplu despre cum trebuie să funcționeze administrația. Orgoliile și patima politică trebuie lăsate la ușa sălii de ședință și asta încerc eu să transmit în cadrul fiecărei întâlniri la care particip pe probleme de administrație.

Și, până la urmă, în asta constă și secretul realizărilor din comuna Coroieni: buna înțelegere și colaborare între consilieri și executiv. Nu am aceeași culoare politică cu primarul Gavril Ropan, dar asta nu ne împiedică să discutăm, punctual, finanțări pentru societate, proiecte care rămân comunității și după ce noi nu vom mai fi în funcție. Am reluat, în anul 2014, de la Ministerul Dezvoltării Regionale, prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), finanțări importante pentru reabilitarea drumului comunal (DC55) între Coroieni și Vima, iar în acest an vom continua atât lucrările de reabilitare pe drum, cât și execuția la proiectul aducțiunii de apă”.

Primarul Gavril Ropan: ”Deși nu avem aceleași simpatii politice, făcând parte din formațiuni diferite, nu am simțit nicio tensiune între noi. Din punct de vedere administrativ colaborarea noastră este de invidiat și așa a fost mereu în ultimii trei ani. Confirm și întăresc afirmațiile vicepreședintelui Zetea, referitoare la buna legătură pe care comuna Coroieni o are cu Consiliul Județean, prin implicarea sa. Este o relație profesională care a mers foarte bine până acum și sperăm să fie la fel și în viitor”.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA