AcasăActualitatePoliticN-A MAI AVUT CURAJ – Propunerea de candidatură a lui Adi Rusu...

N-A MAI AVUT CURAJ – Propunerea de candidatură a lui Adi Rusu la Primăria Baia Mare a fost retrasă. Visa ciolan, rămâne la… macaroane

DISTRIBUIȚI

„Câinele care latră nu muşcă” ar spune băimărenii simpli care vor merge pe data de 5 iunie la secţiile de votare să-şi aleagă primarul pentru următorii patru ani.

Cam aşa poate fi caracterizat şi un vajnic ziarist băimărean cu aspiraţii şi vise, care se vedea deja instalat în biroul de primar al urbei. N-a fost să fie deşi a încercat toate manevrele pe care le ştia, ba şi-a găsit şi sponsori generoşi pentru campanie.

Ca să-i convingă să finanţeze un vis mort dinainte de a se naşte, Adi Rusu i-a plimbat pe naivi prin ţările vecine unde s-au pozat în chiloţi pe marginea piscinei, „să moară duşmanii” că doar cazarea era pe sponsorizare şi ea.

Adi RusuÎntors acasă a reuşit să convingă o preşedintă „blondă” să-l propună preşedinte la o organizaţie municipală şi candidat numai că de la prima şedinţă de Birou politic a dat bir cu fugiţii, la propriu. S-a convins candidatul că politica nu e chiar aşa cum pare şi într-un partid, real, nu de pe Facebook sunt membri adevăraţi nu virtuali care se ascund în spatele unui profil fals şi care scriu numai de bine.

A încercat Adi Rusu să convingă dar n-a reuşit pentru că într-un sondaj intern nu a reuşit să adune voturile (reale) ale colegilor, semn că nu prea are şanse. Într-o conferinţă de presă desfăşurată joi, 25 februarie, preşedintele ALDE Maramureş, Cornelia Negruţ a dat cărţile pe faţă .

„La Baia Mare probabil că vă interesează cel mai tare. Propunerea lui Adi Rusu a fost retrasă. Ştiu că deranjează pe unii, este un coleg de-al dumneavoastră. Noi am ţinut foarte mult la această propunere, el era cel care trebuia să hotărască. A rămas în această cursă pentru Primăria Baia Mare doar domnul Turicu care este şi copreşedinte la Organizaţia locală Baia Mare”, a spus Cornelia Negruţ.

În concluzie, Adi Rusu n-a avut curaj să iasă în faţă şi să se arunce într-o bătălie electorală, semn că nu poate să participe la o confruntare deschisă decât dacă este protejat într-un studio sau în faţa unui monitor. Pe posturile de televiziune este foarte acid şi vocal, şi la fel şi pe reţelele de socializare dar la confruntare „face to face” nu are „sânge în instalaţie” să participe.

ALDE Maramureş mai are drept candidat pentru Consiliul Judeţean pe Sorin Petean iar până săptămâna viitoare vor fi definitivate listele în totalitate pentru a fi validate.

sursă foto facebook

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA