AcasăActualitateSocialN-A FĂCUT FAȚĂ - Subsoluri şi curţi inundate la Ulmeni

N-A FĂCUT FAȚĂ – Subsoluri şi curţi inundate la Ulmeni

DISTRIBUIȚI

Canalizarea oraşului Ulmeni nu a făcut faţă cantităţii mari de precipitaţii căzute sâmbătă searza. Apa pluvială nu a putu fi preluată în totalitate. Apa a refulat pe o stradă şi a inundat cinci subsoluri. În localitatea Someş-Uileac, torenţii de apă formaţi au transportat material lemnos şi aluviuni, colmatând un podeţ. Secţiunea de scurgere a podeţului nu a mai preluat apa rezultată din precipitaţii, care s-a revărsat în curţile a trei gospodării.
Apa nu a intrat în locuinţe sau în anexele gospodăreşti. La faţa locului s-a deplasat personal din cadrul comitetului local pentru situaţii de urgenţă care a acţionat pentru evacuarea apelor din curţi. De asemenea un echipaj de pompieri cu o autospecială din cadrul Gărzii de Intervenţie Fărcaşa (patru subofiţeri) au intervenit pentru a scoate apa din subsoluri şi au ridicat grătarele de la canalizarea de pe strada pentru a permite preluarea mai rapidă a apei pluviale.
Doi agenţi de poliţie au sprijinit şi asigurat pompierii militari pentru intervenţia de degajare a apei şi preluarea acesteia în reţeaua de canalizare de pe strada afectată de scurgerea apelor. Situaţia este monitorizată în continuare de către comitetul local pentru situaţii de urgenţă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA