spot_img
AcasăEvenimentMUNITIE - O grenada defensiva a fost descoperita la Sacel. Alta a...

MUNITIE – O grenada defensiva a fost descoperita la Sacel. Alta a fost gasita in Rusor de o femei

DISTRIBUIȚI

În data de 03 aprilei 2012, ora 11,30, un bărbat de 41 ani, din Săcel a sesizat  poliţiştii de la postul comunal de poliţie din localitate despre faptul că a găsit nişte elemente de muniţie. Acestea au fost găsite în timp ce gospodarul efectua lucrări agricole în grădina din spatele casei sale. La faţa locului s-au deplasat lucrătorii Postului de Poliţie Săcel împreună cu reprezentanţii I.S.U. Maramureş care au constatat că este vorba despre o grenadă defensivă şi un cartuş de cal 7,62. Atât grenada, cât şi cartuşul erau în stare avansată de degradare şi coroziune. Cu ocazia verificărilor efectuate în zonă nu au mai fost găsite alte elemente de muniţie. Muniţia a fost predată reprezentanţilor specialiştilor în materie, pentru expertizare.

Grenada defensiva descoperita in Rusor

Tot ieri, 03 aprilie 2012, ora 10, 00, poliţia din Copalnic Mănăştur a primit o sesizare cu privire la faptul că în localitatea Ruşor, a fost găsit un element de muniţie. Cea care a sesizat postul de poliţie a fost o femeie de 41 de ani, cu domiciliul în localitatea Ruşor. Femeia efectua munci agricole într-un loc de la marginea localităţii Ruşor şi, la un moment dat, a găsit o grenadă, fapt pentru care a anunţat imediat poliţia.

La faţa locului s-au deplasat lucrătorii Postului de Poliţie Copalnic Mănăştur împreună cu reprezentanţii I.S.U. Maramureş care au constatat că este vorba despre o grenadă defensivă, aflată în stare avansată de degradare şi coroziune. S-au extins căutările pe aria respectivă dar nu au mai fost găsite alte elemente de muniţie. Urmează ca specialiştii în domeniu să efectueze o expertiză.

În cazul în care, în timpul activităţilor dvs.  găsiţi elemente de muniţie sau arme, indiferent de starea acestora de coroziune sau degradare, anunţaţi imediat Poliţia sau sunaţi la 112. 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA