spot_img
AcasăAdministrațieMUNICIPIUL BAIA MARE - INFORMARE

MUNICIPIUL BAIA MARE – INFORMARE

DISTRIBUIȚI

Având în vedere situaţia epidemiologică determinată de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 şi ţinând cont de Decretul Preşedintelui României nr. 195 din 16 martie 2020 privind instituirea stării de urgenţă pe teritoriul României şi de Ordonanța Militară nr. 1 din 17 martie 2020 privind unele măsuri de primă urgenţă care privesc aglomerările de persoane şi circulaţia transfrontalieră a unor bunuri, Municipiul Baia Mare anunţă:

Se anulează procedura de a atribui contracte de finanţare pentru anul de execuţie financiară 2020, în baza Regulamentului privind finanțarea activităţilor şi proiectelor sportive derulate în cadrul programelor sportive “Promovarea sportului de performanţă” şi „Sportul pentru toţi”.

Procedura de atribuire a contractelor de finanţare pentru anul de execuţie financiară 2020 se va relua odată ce situaţia o va permite.

Documentaţiile depuse deja pentru această procedură pentru atribuirea de contracte de finanţare nu vor fi luate în considerare. Condiţiile de participare, precum şi un nou anunţ de intenție privind finanțarea în baza Regulamentului vor fi emise la momentul oportun.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA