Acasăsinucidere maramuresMUNCA NU-I BRĂȚARĂ DE AUR - Tânăr expulzat din Danemarca pentru că......

MUNCA NU-I BRĂȚARĂ DE AUR – Tânăr expulzat din Danemarca pentru că… a lucrat prea mult!

DISTRIBUIȚI

Uneori, munca exagerată poate produce probleme. A simţit-o pe propria piele un student african, expulzat din Danemarca pentru că era prea harnic.Marius Youbi, în vârstă de 30 de ani, este originar din Camerun. Învăţa la Universitatea din Aarhus şi se pregătea să devină inginer specializat în sisteme şi echipamente electrice.

Motivul pentru care a fost repatriat forţat este absolut incredibil. Tânărul muncea o oră şi jumătate în plus faţă de cele 15 ore pe care le permite legea daneză în sistem part-time.

Universitatea din Aarhus a fost de acord ca studentul să-şi dea examenele în avans pentru a obţine, totuşi, diploma. Youbi a dat trei teze într-o zi şi a reuşit să obţină punctajul maxim.

Şi eu, şi universitatea considerăm că este absolut nedrept, este o pedeapsă dură pentru că a muncit prea mult. A plătit pentru studiile sale şi trebuia lăsat să-şi susţină toate examenele. Este cel mai bun student al nostru în acest moment, a declarat profesorul Per Lysgaard.

O petiţie care cerea anularea ordinului de repatriere forţată a strâns peste 18.000 de semnături.

Iniţiatorii şi-au denumit campania în favoarea tânărului „Hai să arătăm că Danemarca are o inimă!”. A fost în zadar. Joi dimineaţă, tânărul a fost îmbarcat în avion şi expediat în Camerun.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA