AcasăActualitate112MULTE ACCIDENTE ÎN MARAMUREȘ - Noi evenimente rutiere din cauza vitezei și...

MULTE ACCIDENTE ÎN MARAMUREȘ – Noi evenimente rutiere din cauza vitezei și a traversărilor neregulamentare

DISTRIBUIȚI

Nu trece zi fără evenimente rutiere în județul Maramureș. Conform informațiilor furnizate de către Inspectoratul de Poliție a Județului Maramureș, cele mai multe au loc pe fondul vitezei și a traversărilor neregulamentare.

Doar la finalul săptămânii care a trecut, au avut loc mai multe evenimente în diferite localități. Găsiți mai jos informații de la principalele accidente petrecute în județul nostru, în weekend.

Sâmbătă, 11 martie, la ora 00.05, poliţia a fost sesizată că pe D.N.1C, în localitatea Buciumi, s-a produs un accident de circulaţie. Un tânăr de 22 de ani din Şomcuta Mare, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul direcţiei de mers într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga şi a părăsit partea carosabilă întrând în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital, unde a rămas internat.

Duminică, în jurul orei 13.50, pe D.N. 18, în localitatea Giuleşti, s-a produs un alt accident de circulaţie. Un băimărean în vârstă de 66 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a surprins şi accidentat un bărbat care traversa drumul prin loc nepermis. Pietonul, în vârstă de 51 de ani, a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la spital unde a rămas internat sub supraveghere medicală. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un alt accident de circulaţie s-a produs pe raza oraşului Borşa. O femeie care a coborât dintr-un microbuz şi s-a angajat în traversarea străzii prin spatele acestuia, fără să se asigure, a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani din oraş. Victima, în vârstă de 47 de ani, a fost transportată la spital unde a rămas internată sub supraveghere medicală. Şoferul nu se afla sub influenţa alcoolului.

Pentru un plus de siguranţă, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş recomandă pietonilor să traverseze partea carosabilă numai prin locurile special amenajate şi semnalizate corespunzător şi numai după o temeinică asigurare.

Informații furnizate de către IPJ Maramureș

Foto: arhivă.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA