AcasăEvenimentMOTOINOCENŢĂ – Socializare în aer liber organizată de Rock N' Road Friends...

MOTOINOCENŢĂ – Socializare în aer liber organizată de Rock N’ Road Friends Club în Băiuţ

DISTRIBUIȚI

MOTOINOCENŢĂ Rock N’ Road Friends Club a organizat sâmbătă, 27 mai, în localitatea Băiuţ, judeţul Maramureş, proiectul “Motoinocenţă” cu scopul de a oferi numeroşilor copii participanţi un context de socializare în aer liber prin activităţi de educaţie nonformală.


Printre invitaţii evenimentului au fost şi 51 de elevi ai Şcolii Gimnaziale Copalnic Mănăştur care au ales să îşi petreacă ziua de sâmbătă participând la jocurile şi activităţile sportive propuse de motocicliştii organizatori, în cadrul unui parteneriat iniţiat de profesoara Erika-Gabriela Hotea.

Pe lângă distracţia oferită copiilor, acest proiect a avut şi o componentă importantă de combatere a prejudecăţilor şi stereotipurilor cu privire la iubitorii de “motoare”, care sunt priviţi ca nişte “duri” ai şoselelor.

rock

Cei prezenţi la eveniment, copii şi adulţi, au descoperit în spatele acestei imagini nişte oameni blânzi, prietenoşi, dedicaţi, bine organizaţi, cu o mare deschidere în iniţierea copiilor în tainele acestui sport alternativ.

“Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a participa la acest eveniment şi mulţumim organizatorilor atât pentru timpul de calitate petrecut împreună, cât şi pentru surprizele oferite pe tot parcursul zilei şi cadourile primite de către copii.

Sperăm să continuăm acest parteneriat în viitor atât pentru promovarea activităţilor în aer liber, cât şi pentru pregătirea copiilor cu privire la siguranţa în trafic”, se arată în comunicatul transmis de prof. Emilia Lupşa, directorul adjunct al Şcolii Gimnaziale Copalnic Mănăştur.

rock2

Membrii Rock N’ Road Friends Club au demonstrat prin acest proiect profesionalism în organizarea de evenimente şi au dat dovadă de implicare activă în viaţa comunităţii.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA