AcasăEvenimentMOTO NORD 6 RIDERS - Sâmbătă se deschide sezonul moto 2017

MOTO NORD 6 RIDERS – Sâmbătă se deschide sezonul moto 2017

DISTRIBUIȚI

MOTO NORD 6 RIDERS Sâmbătă, 22 aprilie, în Piaţa Millennium din Baia Mare are loc deschiderea sezonului moto 2017. Membrii şi colaboratorii Clubului Moto Nord 6 Riders, alături de Poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare, îi invită pe toţi pasionaţii de motoare la acest eveniment.

Poliţiştii rutieri vor fi alături de motociclişti şi le vor reaminti câteva aspecte privind conduita pe care ar trebui să o adopte în trafic pentru a preveni implicarea lor în accidente.

afis moto

– pe timpul deplasării pe drumurile publice, conducătorii motocicletelor, mopedelor şi persoanele transportate pe acestea au obligaţia să poarte cască de protecţie omologată;

– conducătorii motocicletelor şi mopedelor sunt obligaţi să folosească luminile de întâlnire pe toată durata deplasării acestora pe drumurile publice;

– pentru a conduce un moped pe drumurile publice, conducătorul acestuia trebuie să aibă vârsta de cel puţin 16 ani şi să facă dovada absolvirii unui curs de legislaţie rutieră. În plus mopedele trebuie să aibă asigurare pentru răspundere civilă pentru daune cauzate terţilor ( RCA).

– chiar dacă pe mopede se circulă cu o viteză mai mică decât cea a unui autoturism, regimul legal de viteză atât în localităţi cât şi în afara acestora trebuie respectat. Viteza de deplasare trebuie adaptată la particularităţile drumului şi traficului.

– o atenţie deosebită este necesară la schimbarea direcţiei de deplasare care ar trebui să fie precedată de asigurarea temeinică şi de semnalizarea corespunzătoare.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA