spot_img
AcasăActualitatePoliticMoţiunea de cenzură a USL are şanse foarte mai mari să treacă!...

Moţiunea de cenzură a USL are şanse foarte mai mari să treacă! Încă doi parlamentari au demisionat astăzi din PDL!

DISTRIBUIȚI

Senatorul Dorin Păran şi deputatul Iosif Veniamin Blaga, ambii parlamentari PDL de Hunedoara, și-au anunţa oficial demisia din partid şi înscrierea în PNL, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Deva.
Tot astăzi, un alt parlamentar al PDL, deputatul de Timiş Marius Dugulescu, a trecut la PNL.
„Am ajuns la un capăt de drum şi din cauza nemulţumirilor care s-au acumulat de-a lungul vremii şi a deciziilor proaste prin care a fost condusă filiala Timiş a PDL”, a declarat Marius Dugulescu.
Prin plecarea lui Dorin Păran din PDL, USL obţine în mod clar majoritatea la Senat, nemaidepinzând de voturile celor doi senatori independenţi, Mircea Geoană şi Cezar Măgureanu. Împreună, grupurile PSD şi PNL au 68 de membri, grupurile puterii 64. Joi, şi-a dat demisia din PDL senatorul Mihaela Popa. Aceasta a trecut la PNL.
Surse politice îl dau ca și plecat din PDL și pe Petre Filip, senator de Bihor, fost președinte al Senatului.

 

Și Buzăul se leapădă de portocalii! Cezar Preda: 12 primari au decis să plece din PDL!

Preşedintele PDL Buzău, deputatul Cezar Preda, a anunţat, vineri, că formaţiunea pe care o conduce a pierdut 12 primari, dintre care şase se vor înscrie în PNL, trei în PSD, iar ceilalţi sunt indecişi.
Cezar Preda a declarat, într-o conferinţă de presă, că 12 din cei 24 de primari câţi avea PDL la alegerile din 2008, precum şi primarul oraşului Pogoanele, ales pe listele PNG, dar care a fost mereu alături de PDL, au decis să plece din partid.
El a precizat că şase primari se vor înscrie în PNL, trei în PSD, iar ceilalţi trei nu s-au decis deocamdată cărui partid i se vor alătura.
Preda a adăugat că niciunul dintre aceşti primari nu l-a anunţat personal şi nu a demisionat încă din PDL pentru că şi-ar pierde mandatul, însă plecarea lor este sigură.
Liderul PDL Buzău a adăugat că regretă plecarea celor 12 din partid, însă a precizat că el va merge mai departe şi va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Buzău.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA