AcasăAdministrațieMOȘUL VINE CU LEGO LA COPIII DIN BAIA MARE – Pachetele pentru...

MOȘUL VINE CU LEGO LA COPIII DIN BAIA MARE – Pachetele pentru cei 11 mii de micuți, din partea administrației locale, au început să fie distribuite de ieri. Primarul Cherecheș e și de data aceasta ajutorul Moșului

spot_img

DISTRIBUIȚI

MOȘUL VINE CU LEGO  Bucurie la creșele, grădinițele și clasele primare din școlile băimărene. Începând de ieri, 7 decembrie, administrația locală a municipiului Baia Mare a început să distribuie cadourile pentru cei 11.000 de micuți care beneficiază de această inițiativă. Ideea îi aparține primarului Cătălin Cherecheș, care a convins în fiecare an Consiliul Local să aloce fonduri pentru a oferi celor mai mici dintre băimăreni daruri din partea Moșului.

Dacă până acum aceștia primeau pachete cu dulciuri, în acest an s-a venit cu inițiativa de a fi oferite jocuri Lego, îndrăgite de cei mici, dar și „sănătoase”.

Până la începerea vacanței de iarnă, primarul Cherecheș împreună cu Moșul vor ajunge la toți cei 11.000 de copii care beneficiază de acest proiect al administrației locale.

Am considerat că este mai util și educativ să îl ajutăm pe Moș să le ofere astfel de jocuri care să le stimuleze inteligența, în locul dulciurilor, iar bucuria copiilor este mai intensă atunci când primesc o jucărie”, a declarat în urmă cu ceva timp primarul Cătălin Cherecheș.

ActualMM

Sursă foto: Facebook/Cătălin Cherecheș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA