AcasăEvenimentMoşul se pregăteşte să vină la Spitalul Judeţean Baia Mare. Va fi...

Moşul se pregăteşte să vină la Spitalul Judeţean Baia Mare. Va fi o surpriză pentru copii (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Mai sunt câteva  zile până când Moşul va veni pentru copiii angajaţilor de la Spitalul  Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, manager ec. Sorina Pintea. Însă cum îşi va  face acesta apariţia rămâne deocamdată o surpriză, important este ca aceşti copii să ştie că  nu vor fi uitaţi de conducerea spitalului.

„Noi nu îl pregătim pe Moş Crăciun, noi îl aşteptăm să vină. Şi el va veni în data de 17 decembrie, la ora 14:00. Se pare că va ajunge în holul spitalului şi va veni pentru copiii angajaţilor până în 14 ani. Da, mi-a spus şi cum va veni, dar va fi o surpriză pentru toţi. Pentru că este între Moş Nicolae şi Moş Crăciun vor fi mai multe dulciuri. În total sunt 870 de copii pentru care va veni Moşul”, a declarat ec. Sorina Pintea, manager Spitalul Judeţean Baia Mare.
Vă reamintim că Sorina Pintea este singurul manager de spital din judeţ care a găsit o formulă mai atractivă prin care îşi face de obicei apariţia Moş Nicolae sau Moş Crăciun. Primele astfel de evenimente mai deosebite de venire a Moşului au avut loc pe vremea când actualul  manager al Judeţeanului se afla la cârma Spitalului TBC Baia Mare.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA