AcasăEvenimentMOSUL ÎN TURNEU - Acțiunea „Moș Crăciun vine la toți copiii din...

MOSUL ÎN TURNEU – Acțiunea „Moș Crăciun vine la toți copiii din Baia Mare” a făcut astăzi fericiți încă 435 de copii

DISTRIBUIȚI

Moș Crăciun și-a continuat și astăzi, 4 decembrie, drumul pentru a aduce zâmbetul pe fețele preșcolarilor și ale elevilor din învățământul primar din școlile municipiului Baia Mare. Pentru al patrulea an consecutiv al acțiunii „Moșul vine la toți copiii din Baia Mare”, bătrânelul cu suflet bun a ajuns și la micuții de la Grădinița cu Program Prelungit „Mihai Eminescu”, Școala cu clasele I-VIII „Petre Dulfu” precum și la cei de la Grăinița cu Program Prelungit „Ion Creangă”.

 

Manifestarea are loc la inițiativa primarului Cătălin Cherecheș și este susținută de către Administrația Publică Locală a municipiului Baia Mare. În această lună aproximativ 15.000 de preșcolari și elevi vor primi daruri de la Moș Crăciun.

mos-ziua-3-(3)

Cei mici l-au așteptat cu sufletul la gură pe Moș Crăciun. Fericiți, aceștia s-au bucurat de darurile primite de la bătrânelul care le aduce zâmbetul în copilăria lor. Neuitând că mâine noaptea Moș Nicolae urmează să îi viziteze pe copiii cuminți, micuții au ținut să îi spună Moșului care sunt preferințele lor pentru cadouri. Iar sufletul lor pur a arătat și de această dată că nu își doresc lucruri mari ci doar să fie bucuroși de orice dar, oricât de mic ar fi el.
mos-ziua-3-(1)

„Moșul este un bătrânel foarte frumos și este bun pentru că ne aduce daruri multe, la toții copiii și ne face bucuroși. Îl aștept și mâine noapte pe Moș Nicolae. I-am cerut să îmi aducă multe dulciuri”, a spus Sarah.

„Multe dulciuri îmi doresc și eu. Și mai îmi doresc să fiu veselă de ceea ce îmi aduce”, a mai adăugat Karina.

„Și eu tot dulciuri vreau. Moș Nicolae este mai sărac ca și Moș Crăciun și nu i-am cerut prea multe. Și cred despre Moș Nicolae că este cel mai bun om de pe acest pământ”, a spus Jessica.

mos-ziua-3-(2)

Astăzi, 435 de copii s-au bucurat de prezența Moșului. Săptămâna viitoare, bătrânelul încârcat cu daruri își va continua vizita și la alții copii din unitățile de învățământ preșcolar și școlar din municipiul Baia Mare.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA