AcasăEvenimentMoşul a venit la Jandarmeria Maramureş cu sacul plin de daruri

Moşul a venit la Jandarmeria Maramureş cu sacul plin de daruri

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ca în fiecare an, şi în 2013 Moş Crăciun nu a uitat de copiii angajaţilor Jandarmeriei Maramureş. În acest an Moşul a fost darnici cu aceşti copii, dar şi cu copiii din cadrul Casei de Tip Familial nr. 2 Baia Mare. Copiii l-au colindat pe Moşul, i-au spus poezii, totul pentru a-l face cât mai darnic.

Pentru a ajunge la copii însă Moşul a trebuit să facă pe cascadorul. El a trebuit să coboare de pe o clădire până jos la copiii care îl aşteptaun colindând.

„La sediul Jandarmeriei Maramureş a sosit Moş Crăciun. Care a fost întâmpinat atât de către Corala Jandarmeriei Maramureş, cât şi de către copiii cadrelor, dar şi de copiii din cadrul Casei de Copii de Tip Familial Nr. 2 Baia Mare.

Aceştia din urmă au devenit începând cu toamna aceasta un fel de copii ai noştri, noi fiind ocrotitorii spirituali ai lor. Moşul a fost impresionat de colindele noastre, prin urmare a fost darnic cu toată lumea, inclusiv cu presa acreditată pe lângă unitatea noastră”, a explicat Codruţa Tomoioagă, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Maramureş.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA