AcasăActualitateMOȘ NICOLAE E JANDARM - O văduvă din Ferneziu și cei 14...

MOȘ NICOLAE E JANDARM – O văduvă din Ferneziu și cei 14 copii ai săi au primit un pachet de sărbători din partea jandarmilor maramureșeni

DISTRIBUIȚI

MOȘ NICOLAE E JANDARM   A devenit deja o tradiție ca, în preajma marilor sărbători religioase, jandarmii maramureșeni să sprijine anumite cazuri sociale. Acum, cu ocazia sărbătorii religioase dedicată Sfântului Ierarh Nicolae făcătorul de minuni, ne-am propus să aducem un strop de bucurie unei mame văduve și celor 14 copii minori ai săi, astfel că ne-am deplasat la domiciliul acestora, în cartierul Ferneziu din Baia Mare.

Ajutorarea acestora a fost posibilă prin implicarea personalul inspectoratului, care a contribuit cu: haine, încălțăminte, rechizite școlare, electrocasnice de orice fel, precum și alimente neperisabile.

Nu am fost singuri în acest demers. Ni s-au alăturat profesori și elevi ai Colegiului Național ,,Mihai Eminescu” din Baia Mare, care au considerat că este de datoria lor să-i ajute pe alți copii de Moș Nicolae.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean ,,Pintea Viteazul” Maramureş mulţumeşte elevilor, părinților și profesorilor din cadrul Colegiului Național ,,Mihai Eminescu” din Baia Mare, care au susţinut această campanie, prin participarea la aceste activităţi şi credem că, prin efortul comun, vom reuşi să aducem o rază de lumină în viaţa acestor copii.

Comunicat de presă IJJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA