AcasăEvenimentSportMorosenii de la Avantul Barsana s-au ales cu sase echipamente de pe...

Morosenii de la Avantul Barsana s-au ales cu sase echipamente de pe vremea lui Pompiliu Stoica

DISTRIBUIȚI

Maramureşenii s-au trezit în autocar că roş-albaştrii nu le-au oferit tricourile de la meciul de Cupă, încheiat 4-0, ci un pachet de şase echipamente, rămase de la Curt, Nanu, Muzac sau Pompiliu Stoica!

„Nu avem cum să facem schimb de tricouri cu Steaua. Avem un singur rînd de echipament!”, spuneau, înaintea jocului de Cupă, fotbaliştii Avîntului Bîrsana.
Aşa că unica şansă de a prinde un tricou de la Varela şi compania rămăsese un eventual cadou din partea steliştilor! Iar momentul fericit părea atins la finele meciului: oficialii Stelei le-au adus moroşenilor, la vestiare, un pachet. „Ne-au zis că sînt tricourile lor”, încep să povestească, mîhniţi, fotbaliştii din Bîrsana.
Rămase de 10 ani!
Însă darul a fost în stilul declaraţiilor oferite de Răduţ şi Pîrvulescu după meci, adică la mişto. „N-am desfăcut imediat coletul, fiindcă ne-am făcut poze şi am dat declaraţii. Dar, pe drum, surpriză! Erau doar şase tricouri! Şi nici măcar din meciul disputat la Berceni: erau inscripţionate cu Tibi Curt, Ştefan Nanu, Apostol Muzac, Pompiliu Stoica şi George Ogăraru. Plus unul albastru, fără nume!”. Majoritatea, tricouri din perioada 2003-2005!

Razvan Lutac, GSP.RO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA