AcasăActualitate112MONSTRU CU CHIP DE OM - Un maramureșean și-ar fi VIOLAT fiica...

MONSTRU CU CHIP DE OM – Un maramureșean și-ar fi VIOLAT fiica vitregă în vârstă de 16 ani și a bătut-o pe mama acesteia

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un nou caz monstruos a avut loc în Maramureș. Un bărbat și-a bătut soția și și-ar fi violat fiica vitregă în vârstă de 16 ani, pe care a amenințat-ă cu bătaia. Totul s-a întâmplat într-o locuință din Sălsig. Victimele au reușit într-un final să apeleze la Poliție, care au intervenit prompt la fața locului.

Vineri, 16 octombrie, ora 23.29, poliţiştii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Fărcașa au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a provocat scandal, amenințându-și soţia și fiica vitregă minoră cu acte de violenţă. La faţa locului poliţiştii au constatat faptul că un bărbat de 28 de ani din Sălsig, şi-a ameninţat fiica vitregă, o minoră de 16 ani, şi-a agresat soţia şi a distrus bunuri în locuință. În cauză a fost emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației în vederea efectuării unui examen psihiatric. Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și viol„, se arată în comunicatul IPJ Maramureș.

Violență în familie și la Ocna Șugatag

Un alt caz de violență în familie a avut loc ieri, 18 octombrie, în Ocna Șugatag. Polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 51 de ani din localitate și-a amenințat atât soția cât și cele două fiice minore (una dintre ele în vârstă e numai 7 ani) cu o bucată de lemn, cele trei fiind nevoite să fugă de acasă pentru a scăpa de bărbat.

Aseară, ora 22.03, poliţiştii Secției 5 Ocna Șugatag au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie cu privire la faptul că soţul acesteia a amenințat-o cu acte de violență, atât pe ea cât și pe cele două fiice minore, fiind nevoite să părăsească domiciliul. Poliţiştii ajunşi în apropierea domiciliului apelantei, au identificat-o pe acesta ca fiind o femeie de 51 de ani din Deseşti, şi fiicele minore ale acesteia de 14 respectiv 7 ani. La domiciliul acestora a fost identificat soţul femeii, un bărbat de 51 de ani.

Din primele verificări poliţiştii au constatat faptul că pe fondul consumului de alcool în mod frecvent, bărbatul și-a amenințat soția cu o bucată de lemn, aceasta fiind nevoită să părăsească domiciliul împreună cu cele două fiice pentru a nu fi victime ale violenței fizice. În cauză poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului, totodată victimele fiind reintroduse în locuință. Soţul femeii a fost transportat şi internat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare şi continuă cercetările în acest caz”, se mai arată în comunicat.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA