Acasăsinucidere maramuresMONDENITĂȚI - Jennifer Lopez, Sting şi Enrique Iglesias au cântat la nunta...

MONDENITĂȚI – Jennifer Lopez, Sting şi Enrique Iglesias au cântat la nunta fiului unui miliardar rus

DISTRIBUIȚI

Jennifer Lopez, Sting şi Enrique Iglesias au cântat la nunta fiului unui miliardar rus, organizată weekendul trecut, la Moscova, informează contactmusic.com.

Mihail Gutseriev, un magnat din industria petrolului, nu a ezitat să cheltuiască o sumă exorbitantă, cu ocazia căsătoriei fiului său, Said Gutseriev, cu logodnica sa, Kadija Uzakov.

Miliardarul rus, a cărui avere a fost estimată la 6,2 miliarde de dolari potrivit revistei Forbes, i-a angajat pe Jennifer Lopez, Sting şi Enrique Iglesias pentru a cânta la petrecerea organizată la Moscova după nunta fiului său.

Numeroase fotografii şi înregistrări video ce prezintă prestaţiile celor trei artişti au fost publicate ulterior pe reţelele de socializare de invitaţii la eveniment.

În clipurile publicate pe platforma de socializare Instagram, Sting apare pe scenă însoţit de un grup de femei care dansează pe acordurile piesei sale ”Desert Rose”, în timp ce Enrique Iglesias a fost însoţit pe scenă de un grup de bărbaţi în smochinguri, care au dansat alături de starul spaniol pe acordurile cântecului său ”Bailando”.

Jennifer Lopez a schimbat trei costume în timpul setlistului ei, ce a inclus piese celebre, precum ”On the Floor”, ”Dance Again” şi ”Get Right”.

Fotografiile publicate online după eveniment au prezentat, în special, un foc de artificii uriaş, un tort de nuntă cu nouă blaturi şi spectaculoasa rochie a miresei, creată de casa Elie Saab.

news.ro

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA