AcasăActualitateMONDEN | Doru Todoruț s-a căsătorit cu iubita sa la Turnul Ștefan...

MONDEN | Doru Todoruț s-a căsătorit cu iubita sa la Turnul Ștefan din Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Doru Todoruț a decis să se căsătorească cu iubita lui, asta după ce și-au construit o relație solidă. Artistul și partenera lui de viață au decis să treacă la nivelul următor. Astfel, în weekend, aceștia au hotărât că e momentul pentru pasul cel mare și s-au căsătorit. Cel care a dat vestea a fost chiar cântărețul, postând o imagine cu el și aleasa inimii lui de la cununia civilă, scrie BZI.ro

Doru Todoruț este în culmea fericirii. Sâmbătă, pe 4 iunie 2022, artistul și-a unit destinul cu cel al iubitei lui într-o locație specială, la Turnul Ștefan din Baia Mare. Cântărețul s-a așezat oficial la „casa lui”, devenind bărbat însurat, și este mai fericit ca oricând.

Doru Todoruț s-a însurat cu iubita lui

Fericitul eveniment a fost ținut secret până în momentul în care Doru Todoruț a postat o imagine cu el și cu soția lui de la cununia civilă pe o rețea de socializare.

În imagine se poate vedea cât de fericiți sunt cei doi, atât el, cât și partenera lui se țin în brațe și zâmbesc larg. Ea este îmbrăcată într-o rochiță roșie, scurtă, deasupra genunchilor, iar el poartă un costum negru, cu papion și cămașă albă. Ceea ce i-a uimit și mai tare pe fani a fost mesajul din descriere.

„Domnul și Doamna!”, a scris Doru Todoruț pe rețeaua de socializare.

Citește mai multe AICI: https://www.bzi.ro/doru-todorut-s-a-insurat-cu-iubita-lui-primele-imagini-de-la-cununia-civila-4470615

 

Sursă: BZI.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA